https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/boernefamillie/boernibyen/vinterferiebamseprim.jpg
Familieliv

Vinterferie: Hvad skal vi lave?

7. februar 2014
af Rikke Reffelt, Børn i Byen, redigeret af redaktionen
foto: Bamsekoncert, Cirkus Krone, Disney on Ice
Det er snart vinterferie, og ungerne forlanger sjov og ballade. Få styr på feriens ”program” med vores guide til børneoplevelser i hele landet.

Odense:


Gør jer klar til non-stop sjov, når Disney On Ice præsenterer "Fantasiens Verden" med blændende skøjteløb, specialeffekter og elskede Disney-figurer. Se Biler, figurerne fra Toy Story, Disney-feer og mange andre kendte børnevenner drøne hen over isen og skabe en magisk stemning.

Hvornår: 15. -16. februar

Køb billetter her

København:

Alle børns elskelige ven Bamse holder "Bamsekomcert" for de 3-6-årige med sin makker kylling i koncertsalen. Glæd jer til en nyskrevet historie om venskab og udfordringer. Ungerne skal høre nogle af de kendte sange, men også noget helt nyt og spændende - tihvertifald.

Hvornår: 10.-12. februar.

Køb billetter her

Århus:

Hvorfor vente helt til sommer, når I kan tage en tur i vintercirkus allerede nu! Cirkus Krone står klar i Århus Musikhus med en skøn cirkusforestilling for familiens yngste. De internationale artister, ponyerne og "verdens bedste klovn" Allando, vil med sikkerhed forsøde ungernes vinterferie!

Hvornår: 8.-15- februar

Se mere her

Aalborg:

Giv børnene en særlig magisk oplevelse - tag dem med i teatret og se børneforestillingen "Besat af æbler" på Teater Nordkraft. En dejlig musikalsk forestilling for de mindste om mangfoldighed. Instrumenterne bliver gennem lys og lyd levende væsener - og vil vække begejstring hos børnene.

Hvornår: 1.-16. februar

Se mere om forestillingen her

Roskilde:

Er dine børn fulde af kreativitet - så dyrk dette i vinterferien! Drag til det helt nye museum for børn i Roskilde: Muserum. Her kan ungerne - helt gratis, se små, kreative film og efterfølgende lade fantasien få frit løb og lege med former, farver og skyggespil.

Hvornår: 18.-20. februar

Find mere info lige her

Find endnu flere fede oplevelser i vinterferien på www.bornibyen.dk

Børn i byen gør det nemt at finde på noget at lave sammen med dine børn - på www.bornibyen.dk finder du alt, hvad der foregår for børnefamilier i København og Aarhus.

Læs også