https://imgix.femina.dk/media/508f6bb64eb24f12b5b3baa9098db388.jpg
Familieliv

Vi glemte hinanden, da vi fik barn

5. juni 2009
af Line Hvid
Foto: Teit Jørgensen
Følg med Kathrines ærlige blog om at blive mor for første gang. Hun bringer et nyt indlæg hver tirsdag her på Mama.dk.

Ifølge både statistikken og eksperterne er de første år, efter man er blevet forældre for første gang, den periode, der belaster forholdet mest. Og det kender Kathrine på 22 år alt til. Hun og hendes kæreste Roy står helt ærligt frem og fortæller om problemerne ved at blive forældre i TV2-serien "Vores første barn".

Vi talte aldrig sammen
- Vi glemte hinanden, da vi fik Maja. Vores tid gik simpelthen med at tage os af hende. Vi fik aldrig talt ordentligt sammen, og det har gjort, at vi nu har en del at arbejde med i parforholdet," fortæller Kathrine.

Vigtigt at stå frem
Kathrine og Roy var også med i første sæson af serien, som TV2 sendte sidste år. Dengang fik de utrolig meget positiv respons fra venner og folk på gaden. Alle syntes, at det var flot, de turde stå frem. Men de er ret spændte på responsen i år.
- Sidste år handlede det mest om alt det lykkelige i lige at have fået et barn. Denne gang har Roy og jeg haft mange problemer. Men valgte alligevel at være med, fordi vi mener, det er vigtigt, at der er nogen, der tør at stå åbent frem. Det at være med i udsendelsen har også gjort, at vi har fået talt om problemerne."

Læs blog hver tirsdag
Her på Mama.dk fortsætter vi Kathrine og Roys historie, da vi har oprettet en blog til Kathrine. Her skriver hun hver tirsdag et indlæg. Så her har du altså mulighed for at læse mere, diskutere aftenens udgave af programmet og kommentere på Kathrines blogindlæg. Vi håber at samle både førstegangsforældrene og de mere erfarne til en debat omkring hvilke udfordringer, der ligger i at være blevet forældre.

Se Kathrine og Roy i "Vores første barn" på TV2 hver tirsdag kl. 20 - og læs Kathrines nye blog-indlæg her på Mama.dk samme dag.

Læs også:
Førstegangsforældre er usikre
Mor? Hvem? Mig?

Læs også