https://imgix.femina.dk/media/35fbd39495d74aabbf7b6b5bd909b8f3.jpg
Familieliv

TV-mor har fået barn nummer syv

8. marts 2011
af Julia Schmiegelow,
Foto: PR
Mor i ny TV2-serie om storfamilier har fået sit syvende barn.

Tirsdag aften går TV2s nye reportageserie "Vores virkelig store familie" på skærmen. Her følger man tre familier, der alle har ét til fælles: Mange børn i børneflokken.

Selv om man skulle tro familierne havde nået grænsen for, hvor mange børn de vil have, kan Mama.dk fortælle, at 40- årige mor Lone i familien Langhoff i februar i år har fået en pige, så familien nu er oppe på syv børn. I forvejen har hun og husbonden 40-årige Tommy Sarah på 14, Kristine på ti, Markus på otte, Lukas på seks, Liva på fire og Silas på et år. I programmet ser man ikke mor Lone vente sig.

Storfamilier hitter
I serien er det hverken skilsmisser eller religion, der har givet familierne vokseværk. De mange børn er et helt bevidst valg fra mors og fars side, fordi de bare elsker at have mange børn.

Og at være storfamilie er noget, der herhjemme er blevet meget mere populært. Ifølge Danmarks Statistik er antallet af storfamilier vokset eksplosivt de seneste 25 år. I 1986 var der 2.672 familier, der havde fem børn eller flere, hvor der er i 2011 er 4.546.

Læs også: "Vi behandler drenge og piger forskelligt fra fødslen"

Læs også