https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/moed-en-mor/liseroenne-prim1.jpg
Familieliv

Lise Rønne: Jeg skal ikke have flere børn

24. september 2013
af Redigeret af Trine Fisker, SØNDAG, Aller Media
Foto: AOP/Thomas S. Laursen
Tv-vært Lise Rønne havde altid regnet med, at hun skulle have mere end to børn. Nu har hun to, men regner ikke med at skulle have flere. Hvorfor? Få svaret her!

Danskerne kender Lise Rønne, som vært for fire sæsoner af X-Factor, og lige nu er hun aktuel både fredag aften i DR-programmet Mentor og torsdag aften i programmet Læsø Kalder.

Gense de smukke kjoler, Lise Rønne havde på som vært for X-Factor, og få svaret på hvorfor hun afviser at blive X-Factor-vært igen - på søndag.dk

Privat har hun og kæresten Mikkel Lucas Overby to børn. Nelson på tre år og Eva på snart et år. Og Lise Rønne har da også altid vidst, at hun gerne vil have børn.

- Egentlig regnede jeg også med, at jeg skulle have mere end to. Men det skal jeg så nok ikke, ved jeg nu, siger hun.

Tv-vært Cecilie Beck fortæller, hvorfor hun og hendes mand Rasmus Tantholdt ikke skal have børn sammen. Få svaret på søndag.dk

Jeg vil også leve for mig selv
For en ting er, hvad man forestiller sig, noget andet er, hvad virkeligheden og hverdagen bringer.

- Der var én, der meget klogt sagde til mig, at det gælder om at se på den, man er. Og når jeg ser på, hvad jeg er for én, så ja: Jeg lever for mine børn. Men jeg vil også gerne leve for mig selv, siger hun og fortsætter:

- Jeg kan godt lide at arbejde og have en karriere. Jeg kan godt lide at have tid til mig selv. Jeg kan godt lide at se mine venner og rejse og læse bøger. Og så skal jeg måske ikke binde an med også at have fire børn, vel, lyder det fra Lise Rønne.

Lise Rønnes 11 måneder på barsel var både den lykkeligste og allerhårdeste tid. Læs mere her

Læs også