Kaspar_Lambang
Familieliv

Kaspar og Lambang med lykkelig nyhed: "Til november byder vi endnu et ønskebarn ind i vores familie"

8. maj 2023
Af Signe Fage
Foto: Hanne Juul
Babylykken vil ingen ende tage, nu hvor ”Sommerdrømme”-vinderne Lambang og Kaspar Arianto snart kan kalde sig far og papa til tre.

For nylig kunne de tidligere ”Sommerdrømme”-vindere annoncere, at deres tvillinger Java og Atlas skal være storesøskende til november.

Det skriver de på deres Instagram og har tidligere bekræftet over for SE og HØR.

"Vi har kæmpet og ventet længe, men til november byder vi endnu et ønskebarn ind i vores familie og vores hjerter. Vi kunne ikke være lykkeligere!" skriver parret på Instagram.

Drømmen om at gøre familien på fire større har været der i flere år, og det har ikke været uden bump på vejen for det dansk-indonesiske par, der til daglig bor i Valby.

Kaspar_Lambang
Foto: Marie Hald

– Lige fra vi fik Java og Atlas i 2018 har vi vidst, at vi engang i fremtiden gerne ville gøre dem til storesøskende. Vi har begge selv storesøskende, og det gør bare noget kæmpe vigtigt for både småsøskende og storesøskende at have hinanden, fortæller parret til SE og HØR.

Håbede på tvillinger

Drømmen var, at fire skulle blive til seks, men sådan blev det ikke, da de tidligere på året tog til USA for at møde den kvinde, der skulle være rugemor for parret.

– Ligesom med Java og Atlas satte vi også denne gang to befrugtede æg op, vel vidende at man aldrig kan vide sig sikker på, om begge embryoer hæfter. Men resultatet er, at vi venter en lillebror til Java og Atlas, og det er vi helt vildt lykkelige for, fortæller de og fortsætter:

– Når det er sagt, så skal vi godt nok også lige vænne os til tanken om, at der kun kommer én denne gang. For os er det at have to børn på én gang faktisk det mest trygge og velkendte, selv om det måske kan lyde lidt vanvittigt for nogle mennesker, at det skulle være nemmere med tvillinger.

De er dog også enige om, at der nok også er nogle ting, der bliver nemmere, når der denne gang kun kommer en.

Moderne familie

De fire-årige tvillinger Java og Atlas har også fået at vide, de skal gøre sig klar til at indtage rollerne som storebror og storesøster, og det skulle ifølge deres far og papa være noget, de har været klar til længe.

– De er helt oppe at køre. De har snakket om babyer i flere år nu. Vi hører tit fra børnehaven, at de elsker at hænge ud inde i vuggestuedelen af deres institution for at nusse de små børn i håret.

Kaspar fortæller dog, at det ikke var helt uden tårer, da det blev afsløret, det var endnu en dreng, der bliver en del af familien fra Valby.

– Java var rigtig opsat på, at hun gerne ville have en lillesøster, men efter et par skuffede tårer blev det hurtigt vendt til ren lykke. I sidste ende handler det nok om, at selv om vi på mange måder er en moderne familie, så er vi rent statistisk langt bagefter på kønsligestilling med fire drenge mod en enkelt pige på matriklen her i Valby. Så der har hun selvfølgelig en valid pointe, fortæller de med et smil på læben.

Denne artikel blev første gang bragt af SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Læs også