moffe
Familieliv

Isabella Alberte med opsang: Det er ikke synd for Moffe

17. januar 2023
Af Aviaya Hansen
Foto: Morten Mejnecke
31-årige Isabella Alberte Hedeager skal flytte. Det mener mange i hendes indbakke er synd for den 66 år ældre Moffe. Influenceren selv er lodret uenig og kommer med en opsang.

Det skulle have været en glædelig nyhed, Isabella Alberte Hedeager for nylig delte med sine 135.000 følgere på Instagram.

For influenceren, der vel ret beset er blevet kendt for at bo sammen med sin 97-årige morfar, Svend Aage Jensen, bedre kendt som Moffe, og sin kæreste Simon Wittrup, har købt et hus.

Det betyder dog ikke, at Moffe skal flytte på plejehjem – han skal selvfølgelig med.

Men det er alligevel faldet mange af influencerens følgere for brystet, og det har de naturligvis ikke holdt igen med at berette om i hendes indbakke.

Blandt lykønskninger flyder det over med beskeder, som ifølge Isabella Alberte lyder: "Hvor er det synd for gamle Moffe, at han skal flytte", "Kunne I ikke have ventet?" eller "Gamle mennesker overlever jo ikke altid en flytning – jeg håber, han klarer den". Beskederne er for dramatikkens skyld ledsaget af grædende emojis og knuste hjerter.

Nu svarer hun imidlertid igen på kritikken i et langt skriv, som hun har postet på Instagram.

- At Simon og jeg har købt et hus, der også har en stor trappefri afdeling til Moffe, er ikke synd. Hvis vi ikke havde boet i hans stue de sidste ti år, var han formentligt flyttet fra huset for længst; en flytning er uundgåelig for ham, men vi synes alle, det er fantastisk, at han kan flytte med os fremfor at flytte på plejehjem, lyder det blandt andet fra Isabella Alberte.

De har diskuteret, om de skal købe Moffes hus, men det kræver en omfattende renovering, som ikke er optimale for hverken familiens 97-årige medlemmer eller dem på 31.

Hun understreger, at hun og Simon naturligvis har taget Moffe med på råd og spurgt ham, hvad han ønsker for fremtiden. Og de er altså alle blevet enige om at flytte.

- Det betyder ikke, det ikke bliver hårdt at flytte, for det gør det givetvis – for os alle. Men at en flytning kan være hård er ikke ensbetydende med, at det ikke er den bedste beslutning. For hvad er alternativet, spørger hun og remser en række scenarier op, som familien ikke kan leve med.

De er derfor ikke et sekund i tvivl om, at familien har truffet den helt rigtige beslutning og undrer sig over, hvordan udefrakommende kan valse ind i indbakken og give udtryk for at vide bedre.

Og når følgere spår, at en flytning kommer til at koste Moffe livet, sætter Isabella Alberte foden ned. For de ser selv lyst på deres nye fremtid.

- Når nogen siger, han formentligt dør af at flytte fra sit hus, for det gør gamle generelt, så er det decideret grænseoverskridende. Moffe synes, det er helt fjollet, og jeg selv kan finde på lidt skrappere ord. Det er ikke OK, skriver hun videre.

De mange negative beskeder har dog langt fra taget modet fra Moffe og co., som glæder sig til at få mere plads at boltre sig på.

- Det er virkelig ikke synd for Moffe, for Simon, for babyen, for Gaia eller mig, at vi flytter i et større og bedre hus, der i højere grad kan understøtte vores ønske om at bo og leve sammen, slutter hun af.

Du kan læse hele opslaget i sin fulde længde herunder:

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også