Ditte Julie
Familieliv

Hendes eks smed vielsesringen i skraldespanden. Nu er situationen en helt anden

8. juli 2022
Af Aviaya Hansen
Foto: Dan Mariegaard
Bagedronningen Ditte Julie Jensen er efter tre år og en masse drama endelig kommet et godt sted hen med eksmanden Marck Topgaard.

Det var et højstemt drama, der udspillede sig, da Ditte Julie Jensen i foråret 2019 annoncerede sin skilsmisse.

For selv om Bagedystdarlingen selv var yderst eksemplarisk, da hun på Instagram breakede den triste nyhed om den svære men dog fælles beslutning om at gå fra hinanden, serverede eksmanden Marck Topgaard bruddet på mere brutal vis, da han postede en video, hvor han smed sin vielsesring i skraldespanden.

Senere stævnede han Ditte Julie, som under bodelingen ikke ønskede at opgive visse økonomiske oplysninger om sin virksomhed.

I podcasten "112 for knuste hjerter" fortæller hun nu, at hun ville ønske, de var gået i parterapi dengang. Ikke for at redde kærligheden, men for at gå fra hinanden på en mere civiliseret måde.

– Vi burde have hanket op i os selv og være gået i parterapi for at kommunikere på et ordentligt plan og forstå hinandens behov og for at få lukket nogle reelle gode aftaler for vores børn, fortæller hun i udsendelsen.

Forleden var det tre år siden, det tidligere par trykkede på NemID-knappen og satte et endeligt punktum for 12 års samliv.

Mens hun selv er kommet et godt sted hen, har hun måttet samle sine ulykkelige børn op mange gange gennem de seneste tre år.

Men tiden læger alle sår, og siden Marck smed vielsesringen i skraldespanden og senere stævnede Ditte Julie, har forældreparret bevæget sig et meget bedre sted hen, fortæller hun.

Forleden var alle fire, Marck, Ditte Julie, Karla og Albert, da også samlet, da de fejrede Alberts seksårs fødselsdag.

– Min eksmand og jeg står et vanvittigt dejligt sted den dag i dag og kan kommunikere rigtig dejligt om vores børn og kan tilsidesætte egne behov. Og vi sluger nok hver især absurd mange kameler på den kærlige måde, fordi vi elsker vores børn, og dem har vi jo nu engang skabt sammen i kærlighed, lyder det i udsendelsen.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også