https://imgix.femina.dk/media/article/halloween.jpg
Familieliv

Halloween: 8 børnevenlige gys for hele familien

29. oktober 2019
af Redaktionen
Foto: Shutterstock
Bare rolig, gys og familiehygge kan fint kombineres - her får du 10 bud på børnevenlige gys, som hele familien kan samles omkring.

Halloween er græskarlygter og masser af uhyggelig hygge. Men for de små skal det ikke være alt for uhyggeligt, så der stadig er sikret nattero uden frygten for bøhmænd under sengen.

8 BØRNEVENLIGE GYS FOR HELE FAMILIEN

Her får di en liste over 10 af de bedste gys i børnehøjde, som hele familien kan samles om op til Halloween. Alle filmene kan findes på Blockbuster.

1. Monsters, Inc

Hvor kommer de monstre fra, som gemmer sig bag din skabsdør? Fra virksomheden Monsters Inc. i byen Monstropolis selvfølgelig, som drives af barneskrig fra menneskeverdenen. En dag slipper en lille pige ind i monsterverdenen og skræmmer livet af monstrene selv, da børn anses for at være giftige og livsfarlige! At sende pigen tilbage viser sig dog at være sværere end monstrene troede. Pixars magiske ’Monsters Inc’ anbefales til børn over 7 år.

LÆS OGSÅ: 6 søde kostumer til børn

2. The Nightmare Before Christmas

I Tim Burtons elskede Halloween/julefilm ’The Nightmare Before Christmas’ følger vi den utilregnelige græskarkonge, Jack Skellington, hvis liv tager en helt ny drejning, da han ved et tilfælde kommer til at åbne døren til Jule-landet og skaber – efter sin egen mening – en ny og forbedret udgave af julen. ’The Nightmare Before Christmas’ anbefales til børn over 7 år.

3. Vikaren

Paprika Steen har rollen som 6. B’s nye vikar - og hun er ikke, som den slags plejer at være! Hun kan øjensynlig læse børnenes tanker, og når hun er alene med eleverne i klassen, er hun ligefrem ondskabsfuld. Børnene klager selvfølgelig over hende, men det lykkes vikaren at overbevise alle forældre om, at hun er fantastisk - på trods af at klassen fremsætter påstande om, at hun er en ond alien fra en fremmed planet. ’Vikaren’ er en veloplagt ungdomsgyser til de lidt større børn og anbefales fra 11 år.

4. Corpse Bride

I en europæisk landsby i 1800-tallet bliver Victor (stemme af Johnny Depp) revet bort til underverdenen for at skulle giftes med den mystiske brud, Corpse Bride, mens hans sande brud venter fortvivlet i de levendes verden. ’Corpse Bride’ er en fængslende fortælling om håb, tab og romance – og anbefales til børn over 7 år.

5. Goosebumps

Tilflytteren Zack er tilfældigvis blevet nabo til forfatteren R.L. Stine, der har skrevet de populære ’Gåsehud’-bøger. Monsterne fra bøgerne er dog ved et uheld sluppet ud af bøgerne, og det er nu op Zach og hans venner at få dem tilbage, hvor de hører hjemme. ’Goosebumps’ anbefales til børn over 11 år.

6. Peter Pedal holder Halloween

Holder aber Halloween? Peter Pedal gør i hvert fald! Efteråret er kommet med farverigt bladløv, græskar marker og den årlige Halloween Bøh-festival. Efter at have hørt om et fugleskræmsel, der stjæler hatte, drager den nysgerrige abe og hans venner ud for at finde ham. ’Peter Pedal holder Halloween’ har ingen aldersbegrænsning.

LÆS OGSÅ: 6 superuhyggelige voksenfilm til Halloween, du skal streame - hvis du tør!

7. Hotel Transylvania

I ’Hotel Transsylvania’ har Dracula samlet alle monstre fra nær og fjern på sit Hotel Transylvania til sin datter Mavis' 118 års fødselsdag. Frankenstein, den usynlige mand, mumien og hele varulvefamilien er alle kommet for at fejre hende, og Dracula har travlt med at gøre dagen helt perfekt. Pludselig står hotellets fredelige verden over for at falde sammen, da den nysgerrige Jonathan får et godt øje til Draculas datter. Filmen anbefales fra 7 år.

8. Monsterfamilien

En almindelig, men hårdt presset familie deltager i en udklædningsfest i et forsøg på endelig at have en sjov aften sammen. Aftenen bliver dog ikke, som de havde forestillet sig, da en heks forvandler dem alle til monstre! Nu må de finde ud af, hvordan forbandelsen ophæves, men spørgsmålet er, om familien nogensinde bliver sig selv igen? ’Monsterfamilien’ fra 2017 anbefales til børn over 7 år.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også