gitte
Familieliv

Gitte Nielsen deler et sjældent billede af sin datter

26. maj 2023
Af Karina Didriksen
Foto: Lisi Niesner/Reuters/Ritzau Scanpix
Den danske Hollywood-stjerne Gitte Nielsen delte et sødt billede af sin 4-årige datter Frida på Mors dag.

Drømmen gik i opfyldelse for Gitte Nielsen og hendes ægtemand Mattia Dessi, da de i juni 2018 blev forældre til lille Frida.

Den danskfødte Hollywood-stjerne var 54 år gammel, da hun fødte sin datter, og til juli kan hun fejre sin 60-års fødselsdag.

Frida fylder fem år til juni, og Gitte Nielsen nyder at være mor til sin lille pige. Det ses tydeligt i et opslag på Instagram, hvor hun har delt et sjældent billede af datteren.

Den tidligere skuespiller og model lagde billedet på Instagram i en helt særlig anledning. Det var nemlig for at fejre Mors dag søndag 14. maj.

Gitte Nielsen blev gift med den italienske filminstruktør Mattia Dessi i 2006. De mødte hinanden, da hun var 40, og han var 25 år. De bor til daglig i USA.

Gitte Nielsen har desuden fire sønner fra tidligere forhold; Raoul Meyer Jr., 27, Douglas Meyer, 29, Killian Gastineau, 32, og Julian Winding, 38.

Hun er også kendt under navnene Brigitte Nielsen og Birgitte Stallone. Sidstnævnte efternavn fik hun, da hun i 1985 giftede sig med Hollywood-stjernen Sylvester Stallone. Ægteskabet varede dog under to år.

Denne artikel blev første gang bragt af Billed-Bladet. Dette er en redigeret version.

Læs også