https://imgix.femina.dk/media/3c70c32975c2469b839617b557a95ea8.jpg
Familieliv

Fra brandmand til en bog og fire børn

5. januar 2011
af Superheltemor
Fremtiden har det med at overraske.

Som barn havde jeg en kort periode, hvor jeg drømte om at blive brandmand når jeg blev voksen. Min meget forgudede onkel var det, og jeg kunne lige se mig selv med hjelm på hovedet og brandslange over armen, mens alle stod og hviskede:"Nøj, hvor er hun sej - og så er hun endda en PIGE!"

Om superheltemor

Jeg har fire piger i alderen 0-9 år sammen med min lækre mand, Ninjaman. Vi har været kærester i 13 år og bor i et lillebitte og meget rodet hus nær København.

Persongalleriet:
Superheltemor: det er mig. P.t. på barsel. Deltidspædagog på fritidshjem, mor, kæreste, skribent, forfatter, hjemmeføder, tidligere butiksejer, har altid gang i en masse mærkelige projekter, men er så rodet og uorganiseret, at jeg sjældent får rundet noget af.

Ninjaman: cool, lækker, forfængelig, kærlig, hjælpsom, pædagog på behandlingsskole og super til at smide med kastestjerner (tror jeg nok)
S
uperpigerne:
Krea-Girl: 9 år, stædig, sød, social, kreativ, vild med babyer, kan fremstille alt i papir og har den mest fantastiske fantasi.

Frk. Fantastisk: 5½ år, klatremus, hoppedyr, hurtigløber, hyperaktiv, logisk tænker og en tryghedssøgende lille puttepige, der for tiden sover i min seng og ikke tør gå alene ovenpå.

Lille Hulk: 4 år, klog, social, talende, hjælpsom og madglad, og med en formidabel evne til at verbalisere og hidse sig op, hvis noget går hende imod. Bander MEGET!

Superbaby: ½ år, tyk, glad, sød og meget, meget forkælet lille lækkerbaby

Min blog hedder www.superheltemor.blogspot.com, og jeg skriver stort set hver dag. Jeg har kun blogget to mdr, og aldrig før læst blogs, men jeg trængte til et lille projekt her i min barsel og er blevet dejligt grebet af det.

Skriv til mig - jeg elsker respons!
Kh superheltemor

Da jeg startede i skole og fik smag for at læse og skrive og fandt ud af, at jeg havde nemt ved begge dele, ville jeg være journalist. Det holdt jeg aldrig op med at ville være - men da jeg skulle til at søge ind på journalisthøjskolen som 20-årig, fik jeg ondt af min daværende kæreste, der var englænder og lige faldet til i københavn. Jeg kunne ikke være bekendt at skride til århus og blive journalist…

Så jeg tænkte, at jeg da bare kunne blive forfatter i stedet og så pædagog ved siden af. Og så søgte jeg ind på pædagogseminariet og mødte Ninjaman den første dag - og skred fra ham kæresten alligevel.

Jeg har faktisk fået skrevet og udgivet en enkelt bog. Men ellers har jeg mest lavet overspringshandlinger og andre projekter (heriblandt 4 børn) - og det er faktisk også helt ok.

Mine børn taler meget om, hvad de vil være som store for tiden.

Hulk har planlagt sit liv i detaljer, faktisk: Hun skal bo i det store gule hus henne om hjørnet, giftes med Christoffer fra tigerstuen og arbejde som prinsesse. Adspurgt om hvad prinsessearbejdet går ud på, er svaret: Man skal bare gå rundt hele dagen i sko, der siger klik-klak og have fine kjoler på.

Og Christoffer skal tiltale hende: "Deres Majestæt" - for han skal bare være bager, og Hulk skal så hjælpe ham med at pynte kagerne, for det er jo et arbejde, man har om natten, så hun kan sagtens nå begge dele!

Frk. fantastisk elsker at lave mad og er ret god til at lave lasagne og tomatsuppe, så hun skal have en restaurant, muligvis sammen med Hulk også. "Men Mor: Vi vil ikke give folk penge tilbage, når de betaler, for så tager det jo alt for lang tid at blive rig!"
Smart plan - og så har hun endda også andre planer i støbeskeen, for her forleden, hvor hun gjorde håndvasken rent, spurgte hun mig stolt, om jeg mon troede, at hun havde det, der skulle til, for at blive en god rengøringsdame?

Krea-girl skifter mening om fremtidsplanerne hele tiden. Det eneste, hun har styr på, er, at hun skal bo i en lejlighed inde i byen sammen med sin bedste veninde - og de gider altså ikke være kærester med nogle drenge, for drenge er "psyko-irriterende. Altså, måske kysser vi dem, hvis vi har lyst, men vi gider i hvert fald ikke at være kærester med dem hele tiden, for de LARMER sådan!"

Superbaby gav ikke et særligt klart svar, da jeg spurgte hende, hvad hun gerne ville lave, når hun blev stor. Men jeg er sikker på, at det også bliver fantastisk.

Svar Superheltemor under Din side

Læs også