Dennis Knudsen
Familieliv

Får kritik for at blive gammel far til fire: "De her børn er skabt og lavet i kærlighedens navn"

26. april 2022
af Camilla Maria Johansen, redaktionen
Foto: Søren Jul Lamberth
– Det påvirker mig ikke, siger stjernefrisøren Dennis Knudsen om de negative reaktioner på nyheden om, at han skal have flere børn.

Artiklen blev første gang bragt hos Se og Hør.

Mange troede, det var en aprilsnar, da Dennis Knudsen 1. april afslørede, at han til september bliver far til tvillingepiger.

Men den var skam god nok – og nyheden har i den grad vakt opsigt. Det er dog langt fra alle reaktioner, der har været lige positive, fortæller den snart 59-årige far til fire.

– De reaktioner, jeg har fået på mine egne sociale medier, har været rigtig positive, synes jeg.

– En enkelt eller to nævner noget negativt, men ellers synes jeg, folk er meget begejstrede – og også meget forundrede over, at jeg kaster mig ud i sådan en stor mundfuld, siger Dennis Knudsen til Se og Hør.

Dennis Knudsen
Foto: Søren Jul Lamberth

Stjernfrisøren er i forvejen far til sønnerne Lucas på knap tre år og Noah, som snart fylder et.

Dennis Knudsen fortæller, at han ikke selv har fulgt så meget med i de negative rektioner på de sociale medier.

Men i stedet har fået fortalt, at nogle af kommentarerne kritiserer, at han får fire børn, og at det er synd for børnene.

Påvirker mig ikke

Dennis Knudsen lader sig dog ikke gå på af de negative kommentarer.

– Jeg kan nærmest kun sidde og smile af, at folk gider bruge deres liv på at sidde og kommentere negativt. De aner jo intet om, hvordan jeg har det i mit liv med mine børn. Så det skal folk have lov til, men det er ikke noget, der påvirker mig på nogen måde, understreger stylisten.

– JAAAA, jublede Dennis, da han for nogle uger siden afslørede på sin Instagram-profil, at der er tvillingepiger på vej.

Ægdonoren til pigerne er den samme som til drengene. Denne gang er rugemoderen dog en anden, da hende, der bar drengene, ikke længere kan føde ved kejsersnit.

Til de, der mener, det er egoistisk og en dårlig beslutning som 59-årig at blive alenefar til fire små børn, siger Dennis:

– De her børn er skabt og lavet i kærlighedens navn. Det er ikke et engangsknald eller en dårlig beslutning. Det er ønskebørn.

Har aldrig haft det bedre

At han bliver far igen i en sen alder, ser han ikke som et problem.

– Jeg ved da godt, at jeg er en voksen mand, men der er ingen garanti for, hvor lang tid vi er i livet.

Han medgiver, at det er egoistisk at få fire børn – men det mener han altid, det er, når folk vælger at få børn.

– Så det er vel ikke specifikt for mig. Der er ingen tvivl om, at det at få børn for mig har været en fantastisk livsbegivenhed, som ikke kan gøres større. Jeg har aldrig haft det bedre! jubler han.

Får brug for hjælp

Dennis Knudsen ser ikke de store problemer i, at han snart skal tage sig af fire børn under fire år.

Dennis Knudsen
Foto: Martin Høien

– Jeg har haft en stor salon med 25 ansatte – det var hårdt! For der har du mange bolde, du skal jonglere. Med fire børn skal jeg selvfølgelig have noget hjælp.

Dennis Knudsen forestiller sig, at han enten skal have en au pair eller en kvinde, der kommer og hjælper ham i hjemmet, når tvillingepigerne melder deres ankomst.

Men for nu finder han det ikke nødvendigt, for han klarer alt fint selv. Men får dog en ung pige, til at hente dem de dage, hvor han arbejder sent.

– Umiddelbart er det ikke sådan, at jeg synes, det er hårdt at have to små børn. Det synes jeg altså ikke.

Læs også