https://imgix.femina.dk/media/3c70c32975c2469b839617b557a95ea8.jpg
Familieliv

Du ligner Tine fra X-factor, hvis hun var gammel og havde en tyk mave. Og en tyk numse.

12. januar 2011
af Superheltemor
Om komplimenter...

Jeg har en mand, der er ret god til at komplimentere mig ofte. Det er ikke altid, jeg bliver lige rørt over hans komplimenter, for han kan ikke helt se, at:"Den kjole klæder dig SÅ godt, lækre kone" er en bedre kompliment end:"Din numse ser faktisk ikke helt så stor ud, som den plejer, når du har den kjole på."

Om superheltemor

Jeg har fire piger i alderen 0-9 år sammen med min lækre mand, Ninjaman. Vi har været kærester i 13 år og bor i et lillebitte og meget rodet hus nær København.

Persongalleriet:
Superheltemor: det er mig. P.t. på barsel. Deltidspædagog på fritidshjem, mor, kæreste, skribent, forfatter, hjemmeføder, tidligere butiksejer, har altid gang i en masse mærkelige projekter, men er så rodet og uorganiseret, at jeg sjældent får rundet noget af.

Ninjaman: cool, lækker, forfængelig, kærlig, hjælpsom, pædagog på behandlingsskole og super til at smide med kastestjerner (tror jeg nok)
S
uperpigerne:
Krea-Girl: 9 år, stædig, sød, social, kreativ, vild med babyer, kan fremstille alt i papir og har den mest fantastiske fantasi.

Frk. Fantastisk: 5½ år, klatremus, hoppedyr, hurtigløber, hyperaktiv, logisk tænker og en tryghedssøgende lille puttepige, der for tiden sover i min seng og ikke tør gå alene ovenpå.

Lille Hulk: 4 år, klog, social, talende, hjælpsom og madglad, og med en formidabel evne til at verbalisere og hidse sig op, hvis noget går hende imod. Bander MEGET!

Superbaby: ½ år, tyk, glad, sød og meget, meget forkælet lille lækkerbaby

Min blog hedder www.superheltemor.blogspot.com, og jeg skriver stort set hver dag. Jeg har kun blogget to mdr, og aldrig før læst blogs, men jeg trængte til et lille projekt her i min barsel og er blevet dejligt grebet af det.

Skriv til mig - jeg elsker respons!
Kh superheltemor

Men han mener det, og jeg nyder, at han stadig gider sige pæne ting til mig, efter 14 år - også selv om det ind imellem kunne være sagt mere heldigt.

Men jeg kan jo bare sammenligne det, med de komplimenter børnene har givet mig - som fx denne fra min 5-årige: "Mor, med dit nye hår ligner du Tine fra x-factor rigtigt meget. Altså hvis hun var gammel og havde en tyk mave. Og en tyk numse."

Jamen, tak så!

Svar Superheltemor under Din side

Læs også