https://imgix.femina.dk/media/3c70c32975c2469b839617b557a95ea8.jpg
Familieliv

Det hedder altså at folde boller ud...

3. januar 2011
af Superheltemor
Søskende, der kloger sig overfor hinanden, kan godt være ufrivilligt morsomme, skriver mama.dks gæsteblogger Supermor.

Der er kun 18 måneder mellem mine to mellempiger, og de er enormt glade for hinanden, men der er også noget indbyrdes konkurrence mellem dem - især fordi den ældste af dem (frk. fantastisk) er lille af vækst og ikke så sprogligt interesseret, og lillesøster (Hulken) er ret høj og særdeles hurtigt opfattende - så mange opfatter dem som værende tvillinger.

Om superheltemor

Jeg har fire piger i alderen 0-9 år sammen med min lækre mand, Ninjaman. Vi har været kærester i 13 år og bor i et lillebitte og meget rodet hus nær København.

Persongalleriet:
Superheltemor: det er mig. P.t. på barsel. Deltidspædagog på fritidshjem, mor, kæreste, skribent, forfatter, hjemmeføder, tidligere butiksejer, har altid gang i en masse mærkelige projekter, men er så rodet og uorganiseret, at jeg sjældent får rundet noget af.

Ninjaman: cool, lækker, forfængelig, kærlig, hjælpsom, pædagog på behandlingsskole og super til at smide med kastestjerner (tror jeg nok)
S
uperpigerne:
Krea-Girl: 9 år, stædig, sød, social, kreativ, vild med babyer, kan fremstille alt i papir og har den mest fantastiske fantasi.

Frk. Fantastisk: 5½ år, klatremus, hoppedyr, hurtigløber, hyperaktiv, logisk tænker og en tryghedssøgende lille puttepige, der for tiden sover i min seng og ikke tør gå alene ovenpå.

Lille Hulk: 4 år, klog, social, talende, hjælpsom og madglad, og med en formidabel evne til at verbalisere og hidse sig op, hvis noget går hende imod. Bander MEGET!

Superbaby: ½ år, tyk, glad, sød og meget, meget forkælet lille lækkerbaby

Min blog hedder www.superheltemor.blogspot.com, og jeg skriver stort set hver dag. Jeg har kun blogget to mdr, og aldrig før læst blogs, men jeg trængte til et lille projekt her i min barsel og er blevet dejligt grebet af det.

Skriv til mig - jeg elsker respons!
Kh superheltemor

Derfor springer Frk fantastisk på enhver chance for lige at demonstrere sin høje alder og sproglige vid, som fx her i dag, hvor jeg havde lavet dej til boller, og pigerne kom løbende for at hjælpe med at forme den.

Hulk (ivrigt):"Skal jeg hjælpe dig med at krølle dem ud?"

Frk Fantastisk (belærende): "Det hedder det altså ikke, lille ven. Det hedder folde dem ind!"

Svar Superheltemor under Din side

Læs også