Kasper Fisker
Familieliv

De skulle på skiferie, men alt var udsolgt. Så fik Kasper Fisker en idé

16. februar 2023
Af Catja Klarskov
Foto: Jacob Ljørring
Den tidligere fodboldspiller, Kasper Fisker, er taget på spontan skiferie med sine tre børn. Men da skisportsstederne meldte alt udsolgt, måtte han finde en alternativ overnatningsmulighed.

Artiklen blev første gang bragt hos BILLED-BLADET. Dette er en redigeret version.

Skolernes vinterferie er skudt i gang, og for mange danskere betyder det kurs mod minusgrader, morskab og skiløb. Det gør det også for tidligere fodboldspiller Kasper Fisker, der mandag morgen, sammen med sine tre børn, Elva, Baldur og Svala, rejste på skiferie til Sverige.

For selvom Familien Fisker formentlig møder mange andre danskere, der suser ned ad bakkerne, så er deres vinterferie nok alligevel en smule anderledes.

På den tidligere fodboldspillers pakkeliste stod nemlig, foruden ski og støvler, både soveposer, et stort telt og brændeovn. Det fortæller han i et opslag på sin Instagram-profil, som du kan se her.

Skisportsstedet havde meldt udsolgt af bløde senge og rindende vand, men familien er alligevel taget afsted. Der skal nemlig mere til at holde den handlekraftige familiefar fra frisk luft og nyfalden sne under plankerne sammen med sine tre børn. Også selvom hustruen, influencer Stephanie Fisker, er blevet hjemme.

Forude venter derfor fire dage med skiløb, familiehygge og overnatning i de svenske skove. For når pisterne lukker, og de fleste andre kan smække fødderne op på en blød puf, så tænder familien Fisker op i brændeovnen og putter sig i deres soveposer. En oplevelse, der ikke er helt fremmed for familiens tre små børn.

Sidste sommer gik familien Fisker nemlig hele Mols Bjerge-stien, som er 60 kilometer lang. Undervejs overnattede de i det telt, som nu skal agere skihytte for Kasper og børnene de næste fire dage.

Kasper Fisker er kendt for andet end sine kundskaber med en bold. Flere tusinde danskere følger med på hans og hustruens Instagram-profiler, og i øjeblikket er han desuden aktuel i det nye Kanal 5-program ”Langt fra landsholdet”, der sendes hver tirsdag. Her følger man en række kendte danskeres færd mod at blive habile håndboldspillere.

Læs også