brigitte
Familieliv

Brigitte Nielsen brugte ti år på at blive mor som 54-årig: "Tag jeres tid"

25. august 2022
af Amalie Lindeburg
Foto: Ovidiu Hrubaru/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Det var ikke nemt at blive gravid i en sen alder. Faktisk brugte Brigitte Nielsen ti år på at blive det.

Egentlig havde hun kun 2,5 procent chance for at blive gravid, da hun var i fertilitetsbehandling, men det lykkedes Brigitte Nielsen at blive gravid i en alder af 54 år. I dag er datteren Frida fire år.

58-årige Brigitte Nielsen fortæller i den nyeste udgave af Vogue Scandinavia om sit privatliv, og hvordan det har været at blive gravid og være mor som 54-årig.

Skuespillerinden har fire sønner fra tidligere forhold, men for hende har det været helt særligt at få lille Frida så sent på trods af besværet.

- Selvfølgelig er det at strække den at blive gravid som 54-årig, siger Brigitte Nielsen til Vogue Scandinavia og fortæller, at det tog hende ti år at blive gravid med Frida.

Men Brigitte Nielsen mener ikke, at hun er mindre en mor nu, end da hun var ung. I stedet mener hun, at de ekstra år gør hende bedre.

- Jeg siger til kvinder idag, hvis de er gravide, og det er det, de vil, gør det. Men hvis I kan så frys jeres æg, bare vent. Bare vent. For I ændrer jer meget. Måske ikke vent til I er min alder, men tag jeres tid, forklarer hun.

Brigitte Nielsen har datteren Frida sammen med den italienske filminstruktør Mattia Dessi, som hun mødte, da hun var 40, og han var 25.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også