https://imgix.femina.dk/media/ac1a94eb2cce44648fe9fa24dfa9c3a3.jpg
Familieliv

Arktisk tidsfordriv: Netshopping

3. juni 2010
af Jane Callesen
Jane Thoning Callesen blogger om livet som medfølgende mama og mor i Båtsfjord - en øde by et sted langt oppe i Norge.

Jane Thoning Callesen

Født i 1983, er cand.public og freelancejournalist, mor til Max fra sep 2008 og gift med en læge, der er vild med at arbejde i udlandet. Derfor bor familien i øjeblikket i Båtsfjord - en øde nordnorsk landsby, tæt ved grænsen til Rusland.
Følg med på Janes blog, hvor hun beskriver sin dagligdag blandt rensdyr, snescootere og arktisk blæst.

Det er på en måde ret dyrt at bo i ingen-mands-land.

Godt nok er her ikke rigtig nogen butikker (bortset fra en købmand, en radiobutik og en genbrugshandel). Men nettet dur!

Knap var vi ankommet hertil, før jeg bestilte akut selvforkælelse i form af Ole Henriksen-produkter fra England. Et par dage senere røg der en ny klapvogn i kurven, ligeledes fra England, og en Puky-cykel til Max fra Danmark (han skal jo også have det godt). Og så var det jo bare at læne sig tilbage og vente. Og vente. Og vente.

For ak, det tar EVIGHEDER (i hvertfald flere uger) inden pakker når frem til Båtsfjord! Og når de ankommer, må man gå den lange tur ned af bjerget i tåge eller regn og pænt underskrive en toldregning for at få fingre i godterne.

Alligevel er jeg kommet til det igen. At netshoppe altså. For HM og Bestseller har sådan nogle fine ting til gravide - og børn. Så nu er der atter pakker på vej.
Jeg venter spændt.

PS: Dagens højdepunkt: Lion-is med Max i sol og 18 graders varme.

Dagens lavpunkt: Da vejret indenfor en halv time skiftede til 6 grader, blæst og bidende regn.

Følg med i Jane Thoning Callesens blog - du finder den her

Læs også