6 tegn på, at foråret er kommet
Annonce
Familieliv

6 tegn på, at foråret (endelig) er kommet - for forældre

12. april 2021
Af Aller Creative Studio, annonce for Primigi
Foto: Shutterstock
Farvel til den daglige kamp med flyverdragten – goddag til tumlingen, der tror dagen starter, når solen står op.
primigi

Det ER bare luksus at være forældre. Vi behøver nemlig ingen kalender til at fortælle os, at foråret er kommet. Vi lever ligesom i tæt ’connection’ med naturen. Eller måske snarere ungernes naturlige fornemmelse af, at dagen da lige så godt kan starte, når det første spæde sollys viser sig i horisonten før en vis herre får sko på.

Og sådan er der nogle helt særlige tegn, der meget tydeligt fortæller os, at en ny sæson er startet.

For forældre er det nemlig et soleklart tegn på, at foråret er kommet, når…

  1. … det endelig er slut med forældreversionen af crossfit fra morgenstunden: Den daglige kamp for at få ungerne i tre lag uld og en flyverdragt, de tilsyneladende afskyer i en sådan grad at bare en omtale af førnævnte beklædningsgenstand kan få en toåring til at smide sig skrigende på gulvet i arrigskab.
  2. … vi igen får udfordret vores evne til at forklare, hvorfor det ER sengetid, selvom solen stadig skinner og fuglene synger (rigtig højt). ”Jo, skat. Det er, fordi vi bor på den nordlige halvkugle og derfor…” Og så har vi ikke en gang nævnt det mildt sagt ikke-forældrevenlige koncept ”sommertid”.
  3. … vi endelig kan pakke de mudrede, måske også ret sure, vinterstøvler væk, og ungerne kan smutte de små fødder i lette overgangssko eller støvler. Vores tæpper er taknemmelige for pausen.
  4. … børnenes forslag om endnu en hoppekonkurrence på trampolinen eller det syvende slag UNO pludselig ikke føles helt umulige at gennemføre. De mange lyse timer gør nemlig, at vi får lidt mere energi på kontoen, og lysten til at gå i ét med sofaen allerede klokken fire om eftermiddagen er ikke helt så presserende mere.
  5. … vi begynder at modtage fine ”buketter” fra haven i form af håndfulde af godt sammentrykkede blomsterhoveder fra naboernes staudebede. Tak, unger!
  6. … vi atter kan være heldige at finde alt fra edderkopper til en halv regnorm i den lilles knyttede hånd efter en gåtur i skoven.

Kvalitetssko til børn

Primigi er et italiensk skomærke, der i mere end 40 år har lavet innovativt kvalitetsfodtøj til børn i fra 0 til 14 år – helt op til str. 40. Hos Primigi finder du sko, der er nemme at tage af og på. De er behagelige at gå i for barnet og har alle en anti-chok-pude i sålen. Designet er skabt til børnefødder, så sko og støvler er med rundet tå og udformet, så de følger barnets fod. Primigis fodtøj er lavet i materialer, der lader foden ånde, og de har fleksible ydersåler og indersåler, der kan tages ud og vaskes for bedre fodhygiejne. Alle metaldele er nikkelfri, og læderet på indersiden af skoene er kromfrit. Se endnu mere her.

Læs også