https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/mor/foer-april-2013/mor-grader2-613.jpg
Familieliv

20 mor-opgaver der virkelig 'stinker'

19. november 2014
af Anne Romanelli
Her er de 10 sidste...

Børn er en velsignelse og en sand glæde, ja. Men de er altså også noget af en prøvelse. Især når det gælder følgende 20 opgaver, som vi mødre desværre ikke slipper udenom (find de 10 første i linket nedenunder):

11. At tage dem med til læge

Læs også...

10 ting mødre ikke fortæller

Febersymptomerne lader altid til mirakuløst at forsvinde, lige så snart du dukker op hos lægen, eller også skal dit barn have en indsprøjtning og ender med at hade dig resten af dagen.

12. At børste deres tænder

De sluger som regel altid tandpastaen, inden en eneste tand er børstet. Til gengæld sprøjter de vand alle vegne, så badeværelset ligner et offentligt toilet bagefter.

13. At pudse deres næse

Snottet ender altid overalt i deres ansigt, og de opfører sig som om, du er ved at slå dem ihjel.

14. At lære dem at ramme

Dette gælder for drengebørn. At tørre urin op fra gulvet, væggene og toiletsædet i ét væk er nok ikke, hvad de fleste ville betegne som festligt.

15. At læse lektier

Det får dig bare til at føle dig dum. Hvem husker dog det skidt? Plus, hvad er der med alle de projekter, som ungerne skal lave nu om dage. Ikke alle forældre er nødvendigvis kunstnere.

16. At børste deres hår

Hvordan h… bliver hår så filtret? Hvis du prøver at børste det, reagerer de, som om du er ved at overfalde dem, men hvis du lader være, bliver håret bare endnu mere filtret.

17. At passe andres børn

Som om det ikke var nok at skulle se efter sine egne børn, så får de tilmed også legekammarater på besøg, og så har du ansvaret for en hel flok af dem.

18. At køre 'taxa'

Jo ældre, de bliver, jo mere tid af din dag tilbringer du i en bil, fordi rollingerne skal køres til alle tænkelig og utænkelige fritidsaktiviteter.

19. At svare på spørgsmål

Børn spørger om til ALT, og selvom du til sidst løber tør for svar, vil de stadig vide 'hvorfor?'. Glæd dig især til at svare på spørgsmålet 'hvor kommer babyer fra?'.

20. At bruge moderne elektronik

Lad os bare indse det. Vores børn er klogere end os.

Kilde: ScaryMommy.com

Læs også: 20 mor-opgaver der virkelig 'stinker' - del 1

Læs også