11 ting, vi har erkendt efter 4 millioner dage hjemme med ungerne
Familieliv

13 ting, vi har erkendt efter 4 millioner dage derhjemme med ungerne

30. marts 2020
af redaktionen
foto: Panthermedia
For mange af os er vores familie i en helt ny situation – vi er nemlig sammen derhjemme hele tiden.

1. … hvor meget energi, børn har i kroppen. Selv med en mindre olympiade af fysiske udfordringer udført hjemme i lejligheden, er der stadig masser til overs. Så nej, det var ikke nok med 50 sprællemænd, 50 hop på ét ben og 150(!) gange løb frem og tilbage i gangen.

2. … hvor meget krea-udstyr der egentlig skal til, før man kan lave en god omgang påskepynt. Det er bare ikke alle, der har limpistol, plastikøjne, karton, fjer, glimmer og andet godt i skufferne. Panduro må have kronede dage i disse tider.

3… hvor effektiv deres selektive hørelse egentlig er!

LÆS OGSÅ: 5 råd til at få dit barn ned i gear

4. … at Ludo stadig holder.

5. … at puslespil er faktisk the shit.

6. … hvor meget ungerne er med på, at vi snacker os igennem dagen (win!).

7. ... at det (påståede) babyboom, der bliver spået ni måneder efter denne krise, i givet fald kommer til at skyldes førstegangsforældre.

10. ... og at det (påståede) skilsmisseboom, der bliver spået til at ramme mange på den anden side af coronakrisen i givet fald kommer til at bestå af ... når ja, forældre.

via GIPHY

8. … at man sagtens kan lege, at biografen er i stuen, så længe vi blot tilsætter popcorn.

LÆS OGSÅ: Forstå dit barns kærlighedssprog

9. … hvor sjældent man egentlig får lov at gå på toilettet alene.

9. … hvor sjældent små børn egentlig behøver at få skiftet tøj. Altså, de lugter jo ikke af sved på samme måde som os, og der er vel ret beset ingen grund til at spæde til vasketøjsbunken før, det er højst nødvendigt og kan vi ikke også sige, at vi så pudser klimaglorien lidt? Jo, vi kan.

10. … hvor mange gange, vi egentlig hører ordet ”moaaar” i løbet af en dag? Hvis vi bare havde en øre for hver gang, kunne vi da hurtigt få styr på opsparingen.

11. ... hvor rart det også er bare at være sammen med sine børn. Når mange af vores sædvanlige aktiviteter (legepladser, legekammerater osv.) er taget af bordet, er der plads til bare at hænge ud sammen og finde på helt simple ting sammen. For hvornår har vi egentlig sidst leget blindsmagning med ting fra køleskabet sammen? Eller jorden er giftig med alle husets puder? Eller absolut ingenting? Det kan vi nu.

Læs også