mors dag
Familieliv

11 gaveideer til Mors Dag

Af Redaktionen 3. maj 2018
Søndag den 14. maj er det Mors Dag, og det skal selvfølgelig fejres! Her får du tips til skønne gaver, som du kan forkæle din mor (eller dig selv!) med.

Mors dag ideer:

1. Tøj

Hvem trænger ikke til lidt nyt tøj i garderoben? På Boozt.com kan du finde tøj til alle aldre. 

 

Se alle styles her

2. Abonnement

Hvis din mor elsker at læse i ugeblade og magasiner, er et abonnement som gave oplagt! Fx 13 numre af hendes yndlingsblad for kun 399 kr.  

 

En skøn mor skal også have noget skønt at kigge på hver dag, så hvorfor ikke give hende en lækker pude eller noget andet stilfuldt til boligen? På ellos.dk finder du masser af flotte ting til hjemmet.

Shop sortimentet her >>

4. Skønhed

Oversize er SÅ rart at gemme sig væk i på kolde eller kedelige dage. Uldjakken fra Storm & Marie er det perfekte miks af minimalisme og hygge. 2.499 kr. hos stormandmarie.com

Nicehair.dk har også en masse lækre skønhedsprodukter, så mor kan blive endnu skønnere, end hun er i forvejen! Find f.eks. en lang række populære -cremer - eller hvad med den storsælgende M2 Brows, der giver fyldigere bryn?

Shop sortimentet her >>

5. Blomster

En klassisk gave, som altid hitter, er selvfølgelig en buket blomster - og gerne med en æske chokolade og/eller en flaske vin oveni! Det finder du et rigt udvalg af på interflora.dk

Shop sortimentet her >>

6. Weekendophold

 

Enhver hårdtarbejdende mor kan have brug for at komme lidt væk. Så mon ikke det vil vække stor jubel med et weekendophold i London, Paris, New York eller en anden storby? På Expedia.dk kan du let finde billige rejser til alle verdenshjørner.

7. Undertøj

Skønhed kommer indefra, så naturligvis skal mor også føle sig tilpas helt ind til det inderste lag tøj! På boozt.com finder du al slags undertøj- både sexet og behageligt. Boozt.com holder crazy days, hvor udvalgte varer er nedsat med 25 %. 

Shop sortimentet her >>

8. Bøger

Når børnene er lagt i seng, og mor endelig har en ledig stund for sig selv, skal den måske bruges på at dykke ned i en god bog? Dem finder du i overflod og i alle tænkelige genrer på Bog & Idé.

Shop bøger her >>

9. Træning

Uanset hvor skøn man er fra naturens hånd, må de fleste af os også arbejde lidt for sagen og trække i træningstøjet fra tid til anden. På Zalando.dk finder du et bredt udvalg af træningstøj- og udstyr.

Shop sortimentet her >>

10. Smykker

På smykkemester.dk finder du også smykker i enhver stilart, så du kan fremhæve mors skønhed endnu mere. Det er de færreste kvinder, der synes, at smykker er det værste i verden, så du går nok ikke helt galt i byen med et smykke!

Shop sortimentet her >>

11. Sko

Sko plejer også at være forbundet med noget ret så positivt hos de fleste kvinder, så mon ikke mor vil blive ekstra glad for at kigge ned på nogle flotte sko, mens hun farter rundt hver dag? Asos.com har lækre sko til al slags brug.

Shop sortimentet her >>

Artiklen indeholder affiliatelinks.

Mere inspiration til mors dag: De bedste webshops til mor og barn

Kulden er ingen undskyldning for ikke at motionere! Med en rabatkode til Zalando får du alt hvad du har brug for, for at trodse kulden ovenikøbet endnu billigere! Find din rabatkode her zalando rabatkoder