halloween babyer
Familieliv

10 nuttede Halloweenkostumer til baby

21. oktober 2019
af Josefine Gammelgaard
foto: Panthermedia
Et mini-fugleskræmsel, en sej pirat eller en lille mumie? Har du svært ved at finde på et nuttet og uhyggeligt Halloweenkostume til dit barn, så kig med her. Vi har fundet 12 af slagsen, som helt sikkert vil inspirere dig.

Det er blevet den tid på året igen, hvor der skal lys i græskarrene og godter i poserne. Det er nemlig Halloween, og det betyder nuttede babyer i sjove kostumer! Vi er gået på opdagelse på Instagram - her får du masser af inspiration til udklædninger, og vi garanterer, at nuttethedsfaktoren er i top!

10 nuttede Halloweenkostumer til din baby

Miniature-fugleskræmsel

Det sjove fugleskræmselskostume kræver sådan set ikke meget mere end en ternet skjorte, en stråhat, et par overalls og et par lapper på knæene. Sæt et par efterårsblade fast i hatten, og giv dit barn et minigræskar i hånden, og så er I klar til Halloween.

(Måske ikke så) farlige stødtænder

Den lille elefant er til gengæld ikke til at stå for med sine store ører og små fødder.

Ohana betyder familie…

… og familie betyder, at ingen bliver efterladt. De vise ord er fra tegnefilmen om Lilo og Stitch, og det betyder altså også, at selv den mindste i familien skal have et Halloweenkostume. Her en baby, der har fået en Stitch-heldragt på.

Den afskyeligt nuttede snemand!

Der sker noget helt magisk, når man putter en baby ned i noget lidt for stort og lidt for plysset. Og sådan er det også med den her søde Yeti-baby, der titter ud af sit eget store gab. Hvem kan nogensinde være bange for den afskyelige snemand efter at have set det her billede?

Havet er skønt!

Selv uden kostumet ville det ansigt ikke være til at stå for, men det er, som om nuttet-faktoren bare stiger, når narhvalkostumet kommer på. Det her lille havdyr skal i hvert fald nok få fyldt op i slikskålen, når familien skal ud og rasle.

Hej, ho, og en hel flaske brystmælk…

Leder du efter et nemt og nuttet kostume, har du netop fundet det. En stribet dragt, en sørøverhat og en sabel, så er den hjemme! Og splitte vores bramsejl, hvor er det bare et sødt kostume.

En lille orange klump nuttethed

Der er nok ikke særlig stor sandsynlighed for, at denne lille guldklump skræmmer nogen... Hvis du er kreativ, kan du godt lave en lidt mindre avanceret udgave af græskarkostumet med en orange kappe og en tilhørende hat med en grøn filtdut på. Den her baby er i hvert fald ikke til at stå for.

Oldies but goldies

Måske brillerne og parykkerne ryger i løbet af dagen… men vi er vilde med de små pus, der er klædt ud som de to ældre mennesker fra Disney-filmen UP.

2 dalmatinere

Hvem kan stå for det pjuskede Cruella de Ville-hår og den prikkede dragt, som de her to dalmatinere har på? Om du beslutter at sy et hår ud af garn, bruge en moppe eller droppe håret helt, så vil din baby stråle i det her kostume.

Alle mine kyllinger kom hjem!

Man får bare lyst til at løbe hen og kramme den her lille kylling og nusse de små orange fødder.

Læs også