https://imgix.femina.dk/media/article/beverly_baerende.jpg
Annonce
Liv

Beverley kendte ikke sin bh-størrelse: ”Fittingen var en åbenbaring”

8. marts 2016
af ANNONCE
I mange år har Beverley fra Silkeborg brugt en forkert størrelse bh. Se hvordan en personlig fitting og den helt rigtige bh fra Triumphs nye Magic Boost-kollektion forandrer hendes krop.
- Brysterne får virkelig en god facon, når de kommer ned i den rigtige størrelse bh, siger Beverley og kigger ned på sin nye bh. Hun har vundet en dag i forkælelsens tegn i Triumphs butik på Strøget i København. Dagen bød blandt andet på en professionel fitting, styling og et fotoshoot. Resultatet af fittingen var en øjenåbner for 48-årige Beverley, som i mange har investeret i bh’er i en forkert størrelse. - Jeg troede, at min bh-størrelse var 80C. Jeg havde godt nok buler i siderne, men tænkte, at det var fint. Men der må jeg sige, at fittingen har været en åbenbaring, fortæller Beverley, som altså på et splitsekund gik fra at være en selvudnævnt 80C til at have en barm i størrelse 75E, som hun blev fittet til. - Det var spændende at høre, hvad eksperten havde at sige. Hun vejledte mig til den pasform, som jeg lige præcis gerne ville have, og fandt den helt rigtige størrelse. Jeg syntes selv, den var lidt stram, men det er åbenbart meningen, for den tilpasser sig, efterhånden som man bruger den. Man må for eksempel ikke kunne gøre sådan her, siger Beverley og hiver ud i siden i sin egen bh, som giver sig. Det er noget, som Janne, assisterende butikschef i Triumph, kan genkende. - Cirka 80 procent af alle kvinder kender ikke deres rigtige størrelse. Det går ud over komforten, og det gør, at tøjet ikke sidder pænt, forklarer hun.

Brug for en opstramning

I virkeligheden var det slet ikke, fordi Beverley troede, der var noget galt med hendes valg af bh’er. Hun meldte sig nemlig i første omgang, fordi hun ville strammes op. - De seneste par år har der sneget sig 6-8 kilo på, så der tænkte jeg, at Magic Boost kunne hjælpe med at stramme min krop op. Jeg føler mig egentlig ikke tyk - jeg vil bare gerne strammes op, lyder det fra Beverley. Måske var det derfor, hun hovedkulds forelskede sig i ”shapekjolen”; Triumphs bodydress, som er en stilren og formgivende kjole, designet til at tone silhuetten. - Jeg er vild med shapekjolen. Når du har den på, er det som at trække maven ind uden at gøre det selv. Men det er samtidig behageligt, og stoffet er super lækkert, fortæller Beverley.
https://imgix.femina.dk/berverley_uden-med.jpg

Læs også