Kvindeløb

FEMINA Kvindeløb 2016: Vores sponsorer

Intet kvindeløb uden vores fantastiske sponsorer, som er med til at gøre dagen til en festlig oplevelse. Læs mere om dem her!

Lidl fit

Lidl vil gerne inspirere og hjælpe danskerne til en sundere og mere aktiv livsstil. Derfor har vi også valgt at være en aktiv del af Femina Kvindeløbet 2016. På Facebook er LIDL fit et online univers med gode tips til træningsøvelser, sunde og varierende madopskrifter, konkurrencer og gode tilbud.

Besøg LIDL fit på Facebook

 

Scleroseforeningen 

Løb FEMINA Kvindeløb for en god sag. Hvis du samler mindst 300 kr. ind til kampen imod den frygtede sygdom sclerose, så giver Scleroseforeningen dig billetten til løbet. 

scleroseforeningen.dk

 

New Balance

New Balance støtter Femina Kvindeløb for 5. år i træk. I år vil vi bl.a. præsentere dig for alle de lækre forårsnyheder på et nyt og sporty modeshow. Derudover stiller vi selvfølgelig en masse præmier på højkant. 

www.newbalance.dk 

 

Kaiser Sport og Ortopædi

Kaiser Sport og Ortopædi er et løbecenter med både klinik og butik. Du kan møde dem på deres stand, hvor de sammen med New Balance har et stort udvalg i løbetøj og -sko. I standen udføres løbetest og Kaiser Sports eksperter giver grundig rådgivning også om skadesproblematikker.

www.kaisersport.dk

 

Sæson

Magasinet Sæson er inspiration til sund hverdagsmad med frugt, grønt og glæde. Og med til en sund hverdag hører bevægelse og motion. 

Derfor støtter vi Femina kvindeløb. Vi glæder os til at møde vores læsere og give dem endnu mere inspiration til en sundere og grønnere hverdag.

www.saeson-web.dk

 

Det Faglige Hus

I Det Faglige Hus søger vi opmærksomhed på forskellige platforme, fordi vi gerne vil være kendt af endnu flere lønmodtagere. Vi ser FEMINA Kvindeløb 2016 som en ny og spændende måde at markedsføre os på, og vi glæder os til at være en del af de 8 løb, hvor vi også vil være at finde på eventpladserne. Her er vi klar med spændende konkurrencer og tilbud.

www.detfagligehus.dk

 

Nellie Dellies

Vejen til en sundere livsstil er belagt med en masse små sejre, og det behøver hverken være super hårdt eller møgkedeligt. Man kan jo starte med at skifte til en lidt mere fiberrig chokolade og melde sig til et hyggeligt kvindeløb. Nellie Dellies vil gerne støtte op omkring en sundere livsstil og er derfor igen i år sponsor på Feminas Kvindeløb – vi glæder os til at møde jer alle derude. 

Følg os på Facebook og få råd og vejledning om kost og motion.

 

Stylepit

Stylepit.dk er mode til hele familien – til hverdag og til fitness. Vi vil gerne være med til at udbrede en aktiv livsstil for både voksne og børn, derfor kan du finde os blandt Femina Kvindeløbets sponsorer.

Følg os på facebook og se hvordan vi selv forbereder os på løbet – også i år sammen med Brøndbys damehold.

 

Apollo

Apollo har et stort udvalg af træningsrejser til bl.a. vores sportsresort Playitas. Vi har et bredt udbud af træningshoteller, der er perfekte for en aktiv ferie. Som guldsponsor på FEMINA-løbet glæder vi os igen i år til at skabe nogle gode løb.

www.apollorejser.dk

 

Kleenex

Det er birkepollensæson - Pollenallergi og løb giver løbende næser. Så hvis din næse også løber, kan du bruge de bløde og skånsomme Kleenex Balsam, som indeholder den beskyttende calendulabalsam, som er udvundet af blomsten morgenfrue. Den tynde film af balsam forebygger at næsen bliver rød og øm, når du pudser næse ofte.

Læs mere om: