https://imgix.femina.dk/media/article/xenia_lach_nielsen_peter_er_ikke_en_idiot_mere.jpg
Underholdning

Xenia Lach-Nielsen om Peter Gantzler: Han er ikke en idiot mere

28. februar 2014
af redaktionen
Sanger og skuespiller Xenia Lach-Nielsen har været kærester med Peter Gantzler i mange år. Men der har været en lang fase, hvor de ikke vidste, om de skulle blive sammen

Xenia Lach-Nielsen var fuldstændig solgt, da hun på en filmoptagelse mødte Peter Gantzler for første gang. Han fik hende til at grine, og det er vigtigt. For hvis en mand ikke kan få Xenia Lach-Nielsen til at grine, sker der hverken noget i de øvre eller nedre regioner hos hende. Overhovedet. Det siger hun i et interview i FEMINA.

- Jamen, jeg synes bare ikke, at der er noget mere sexet end humor. For mig er det ret forbundet med seksualitet. Hvis man ikke kan tænde mig med ord, så sker der sgu heller ikke noget i resten af kroppen. Så kan der stå en nok så flot fyr foran mig – der sker simpelthen ikke noget, hvis han ikke er sjov. Latter er jo en åbning ind til sjælen, og det er vigtigt ikke at tage sig selv så forfærdelig alvorligt. Så bliver det fandeme så tungt!, siger Xenia Lach-Nielsen.

LÆS OGSÅ: Lars Ranthe scorer stadig sin kone hver dag – selv efter 16 år

Skåret kanter til

Som i enhver stormende forelskelse blev hun stæreblind, og så KUN de gode ting i deres forhold.

- Men jeg skal da ellers lige love for, at vi fandt ud af, hvor forskellige vi er, da forelskelsen klingede af! Og der har været en lang fase i vores forhold, hvor vi ikke vidste, om vi skulle blive sammen. Men det gjorde vi, og i dag tænker jeg: Hold kæft, hvor har vi været seje! Hvor er det fantastisk, at vi har været hinandens ”skærslibere”. For vi har begge to været så markante personligheder i forholdet, at det var nødvendigt at skære nogle kanter til, siger Xenia Lach-Nielsen.

LÆS OGSÅ: Forfatteren Knud Romer fatter ikke, at hans smukke kone har giftet sig med ham

Modstand har været sund

Hun prøvede ellers ihærdigt at lave en masse ting om på Peter Gantzler, men det kom hun ingen vegne med. Og den modstand mener Xenia Lach-Nielsen har været sund. Men det har også ført til kriser, hvor der kun er en ting, der har holdt dem sammen.

- At vi simpelthen bare elsker hinanden dybt ind til benet. Selv om jeg synes, at Peter er den største… nej, jeg synes faktisk ikke, at han er nogen idiot mere. Men hold kæft, det har jeg syntes mange gange! Fordi han ikke mente det samme som mig. Altså… Hvor dum kan man være?

- Jeg har været SÅ irriteret over, at han ikke havde den samme mening om tingene som mig, og Peter har grinet ad det, men også følt sig voldsomt provokeret af det. Og givet mig igen. Og med tiden er vi kommet til at supplere hinanden rigtig godt, siger Xenia Lach-Nielsen til FEMINA.

LÆS OGSÅ: Knud Romer ”ligger i hundekurven” derhjemme – men han er alligevel vild med sin kone

Læs også