https://imgix.femina.dk/media/98c6dfcec7414853bb46a14d80377449.jpg
Underholdning

X Factor 2010: Værtinde Signe Muusmann

6. januar 2010
af Lene Rode
Foto: Ditte Capion-Damgaard, All Over Press, Bjarne Bergius Hermansen/DR
Den nye værtinde, er bl.a. kendt fra radioprogrammet ”Morgenhyrderne”. Hun jonglerer desuden værtinderollen sammen med barsel og et hårbøjlefirma

- Selv om de havde kaldt mig til casting, så havde jeg altså aldrig troet, de ville vælge mig. Jeg troede, de ville vælge en af de unge, sprøde værtinder. Jeg havde jo lige født og var helt tyk og mor-agtig. Og selv om jeg lige skulle finde ud af, hvordan jeg skulle få det praktiske til at fungere, så siger man fandeme ikke nej til DR's største underholdningsshow!, fortæller Signe Muusmann.

Paris Hilton og Signe Muusmann

Med jysk dialekt
Selv om Signe gennem årene er blevet tilbudt flere værtsjob med hende selv i afsenderrollen, så har hun takket nej. - Fordi det bare ikke var noget, jeg kunne se mig selv i. Jeg ville heller ikke have sagt ja til X Factor for fem år siden - dels fordi jeg ikke havde lyst til at blive så eksponeret, dels fordi jeg ikke troede, jeg var god nok. Men det er jeg forhåbentlig nu. Det, jeg fik at vide, da jeg fik jobbet, var, at det var, fordi jeg var professionel og nærværende. Jeg er god til at snakke med folk og få fat i den gode historie. Og så tror jeg også godt, at de kunne lide, jeg talte jysk! siger Signe.

Verdenskendt ved et tilfælde
De seneste år har Signe Muusmann lavet en masse radio. Både P3 og "Morgenhyrderne" på Radio 100FM. Og så er hun blevet designer med international succes ved et "mega tilfælde!" Det begyndte med, at hun lavede et par hårbøjler til sig selv og veninderne og er endt med et hårbøjlefirma. Og da Paris Hilton kom til byen, lavede Signe en lille pakke med forskellige hårbøjler, og hotelarvingen er blevet set med dem adskillige gange siden. Ved siden af blev Signe mor til Sylvester for et halvt år siden, og det job skal passes sideløbende med X Factor auditions rundt om i landet.

Ingen planer fremover
- Men hvad så bagefter, når lysene slukkes, og X Factor 2010 er slut? - Jamen så skal jeg jo tilbage og nyde min barsel! Nej, jeg ved godt, at TV-værtinder kun har begrænset levetid. Måske vil jeg gerne tilbage til P3, for det er altid som at komme hjem. Og jeg vil også gerne gøre mere ved mit hårbøjlefirma. Men faktisk ved jeg ikke, hvad jeg skal i fremtiden, og det er meget ikke-mig ... jeg har nemlig altid været meget planlagt og målrettet. Det blev der ændret på med graviditeten, for da var der noget, der var vigtigere. Og det er sådan set meget rart, smiler Signe.

Se også:
X Factor Lina: Sådan er kvinder

X Factor Linda: Jeg er sindssyg stærk i modgang

Læs også