https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2012/12/1249-caroline-wozniacki-skonhed/1249-caroline-w-copy.jpg
Underholdning

Wozniacki: Sådan holder jeg mig skøn

10. december 2012
af Mia Qvist Scheelsbeck, FEMINA, Aller Media
Når det kommer til skønhed, har Caroline Wozniacki tre simple råd

Hun er verdensstjerne og på farten hele tiden. Tennisspiller Caroline Wozniacki forsøger dog alligevel at gøre en del ud af at holde sig sund og skøn - både indvendigt og udvendigt.

- Jeg er atlet, så jeg bruger rigtig meget tid på træning, men alle kan med lidt træning holde sig sunde. Jeg prøver at spise rigtigt, sove godt og drikke masser af vand, forklarer Caroline Wozniacki til FEMINA om de tre simple skønhedsråd, hun holder sig til.

For som hun forklarer, er det rigtig vigtigt at føle sig smuk.

- Skønhed er, hvordan du har det med dig selv. Jeg prøver altid at pleje mig selv både fysisk og psykisk, så jeg føler mig på toppen det meste af tiden. Når du har det godt og er naturligt smuk, har du det bare bedre med dig selv og føler dig mere selvsikker og glad, siger tennisstjernen.

Laver du én af disse 6 skønhedsfejl, som mænd hader? Læs om her

Ser op til Helena Christensen
Selvom Caroline Wozniacki føler sig selvsikker og skøn, bruger hun naturligvis lidt makeup, når den ikke står på hård tennistræning. Så bliver ansigtet gerne pyntet med foundation, mascara og lipgloss.

Og når det gælder mode- og skønhedsverdenen, kigger Caroline Wozniacki efter én særlig dansk kvinde.

- Jeg har altid været en kæmpe fan af Helena Christensen! Hun er dansk og har en positiv indvirkning på modeverdenen. Og så har jeg altid beundret hendes arbejde, når det gælder charity og velgørenhedsprojekter, siger Caroline Wozniacki, der er ny frontfigur for Oriflame.

Savner du inspiration til makeup og skønhed? Få 3 vigtige skønhedstendenser her

Læs også