Harry Styles
Underholdning

Video deler internettet: Spytter Harry Styles på sin kollega?

8. september 2022
Af Maria Hoang
Mega
En tvivlsom gestus mellem "Don't Worry Darling"-kollegerne Harry Styles og Chris Pine fodrer nu rygterne om, at der var masser af drama under filmoptagelserne

Op til premieren på den stjernespækkede film "Don't Worry Darling" er der allerede blevet skrevet en masse om det drama, der har hersket på filmsettet.

Den oprindelige mandlige hovedrolle skulle spilles af Shia LaBeouf, men instruktøren Olivia Wilde måtte fyre ham og hyrede i stedet Harry Styles, som hun senere hen forelskede sig i under indspilningerne.

Det var et forhold, der bestemt ikke faldt i god jord hos den kvindelige hovedrolleindehaver Florence Pugh, da Olivia Wilde på det tidspunkt stadig dannede par med Jason Sudeikis, med hvem hun har to børn.

Og nu ser det ud til, at der kun er blevet ridset i overfladen, når det kommer til mængden af drama mellem "Don't Worry Darling"-kollegerne.

For da filmen mandag havde premiere til Venedig Film Festival, hæftede årvågne fans sig ved noget, som Harry Styles, 28, måske – eller måske ikke – gjorde ved skuespilkollegaen Chris Pine.

Det er et klip, der nu trender på Twitter, hvor det ligner, at "As It Was"-sangstjernen spytter på sin 42-årige skuespilkollega.

I det blot 10 sekunder lange klip, kan man se, at Harry Styles er ved tage plads ved siden af Chris Pine, mens Olivia Wilde sidder ved siden af.

Inden Styles sætter sig ned, runder han munden, som om han vil sende en spytklat afsted, og man kan se, at Chris Pine ser meget chokeret ud og kigger ned i sit skød.

– Jeg kommer ikke til at sove, før sandheden kommer frem, tweeter en.

– Nogen skal startet en storstilet undersøgelse af, hvad der skete på "Don't Worry Darling"-settet … Hvad mener I om Harry Styles, der spytter på Chris Pine på nationalt tv?

"Don't Worry Darling" har dansk premiere den 22. september.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også