fodbold
Underholdning

"Vi mødte hinanden i 7-Eleven": Her er landsholdspillernes største støtter

27. marts 2023
Af Oliver Morell Andersen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Skal man fungere på fodboldbanen, er det vigtigt med den rigtige støtte. Nu får du overblikket over, hvem landsholdets største støtte uden for banen er.

Denne artikel blev først bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Kasper Hjulmands første landsholdstrup efter VM bød på mange ændringer.

Ni nye ansigter blev udtaget, og en af dem var Rasmus Højlund, der viste sin målform med et hattrick i Parken mod Finland.

Det fejrede han blandt andet med at lave et ”L” med fingrene, som han kyssede.

Se og Hør har lavet et overblik over, hvem de ”nye” landsholdsfruer er som eksempelvis Laura, og hvem de andre fruer er i den første landsholdstrup efter VM i Qatar.

Målmændene:

Kasper Schmeichel

Førstekeeperen, der altså endnu ikke har tabt kampen til Frederik Rønnow, danner par med Stine Schmeichel.

Som efternavnet antyder, er parret gift, hvilket de blev i 2015. Stine og Kasper Schmeichel har tre børn, Max, Isabella og Nanna Sofie.

Parret bor derfor også sammen i Frankrig, hvor Kasper Schmeichel spiller for Nice.

Forholdet mellem Kasper og Stine startede på en 7-Eleven ved Nørreport Station for mange år siden.

- Jeg mødte Kasper, da han var 17 år. Vi mødte hinanden i 7-Eleven ved Nørreport Station. Det var den dag, jeg blev student, og jeg skulle fejre det. Vi faldt i snak, mens vi købte proviant. Bagefter tog vi samme sted hen og snakkede hele aftenen, har hun fortalt til alt.dk og fortsætter.

- Til slut slukkede de lyset på klubben, men vi sad bare i vores egen lille boble. Vi gik en lang tur hjem langs søerne og videre hjem til Kasper. Det var rent fyrværkeri.

https://imgix.femina.dk/2023-03-27/20190615-180720-L-5584x3723ma.jpg
Foto: Ritzau Scanpix

Kasper Schmeichel og Stine Schmeichel har fulgt hinanden i tykt og tyndt siden Kasper mødte Stine som 17-årig.

Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Frederik Rønnow

Union Berlin-målmanden er en af de få spillere, der ikke vifter meget med sit kærlighedsliv. I 2018 skrev TV2 dog, at Rønnow havde været sammen med kæresten Sarah Nielsen i otte år.

Mads Hermansen

I Brøndbys sidste kamp i Superliga-grundspillet leverede Mads Hermansen en tripleredning, der længe ikke er set bedre i Superligaen.

Den jublede Sofie Rosenkilde Damgaard nok lidt ekstra over. Hun har nemlig dannet par med Mads Hermansens siden 2017.

Forsvaret:

Simon Kjær

Landsholdsgeneralen danner fortsat par med svenske Elina Gollert Kjær. Parret blev gift i 2017 og bor til dagligt i Italien med deres to drenge, Viggo og Milas.

Joakim Mæhle

Prinsgemæhlen ødelagde mange danske pigehjerter efter sommeren 2021, da både Mæhle og Büsra Barut ikke lagde skjul på, at de dannede par.

Men forholdet mellem landsholdsstjernen og Büsra Barut, der ligesom Joakim Mæhle også spiller fodbold på højt plan, endte ikke helt godt.

Sidste sommer flyttede kæresten nemlig væk fra Mæhle og Italien og hjem til Danmark. Sidenhen har Mæhle ikke vist en ny kæreste frem.

Andreas Christensen

Godt nok er ”AC” rejst hjem fra landsholdslejren med en skade, men det betyder ikke, at han ikke får lov til at være en del af denne liste.

FC Barcelona-stjernen har selskab af kæresten Katrine Fogt Friis i hverdagen. Men også en enkelt mere - da Andreas Christensen og Katrine Fogt Friis i sommer blev forældre for første gang.

Katrine og Andreas skulle have dannet par siden Andreas Christensen tørnede ud for tyske Mönchengladbach.

Alexander Bah

Et godt bud på Danmarks nye faste højreback er Alexander Bah. For lidt mere end to år siden spillede han stadig i SønderjyskE.

Tiden i Haderslev var også der, hvor han fandt kærligheden. I caféen i Haderslev Idrætscenter arbejdede Nathalie Mengesha, og efter Bah og Mengesha blev et par, har de holdt ved hinanden lige siden.

Rasmus Nissen Kristensen

Han blev indkaldt efter Hjulmands første liste med spillere til de to EM-kvalifikationskampe kom ud.

Leeds-backen har ikke offentligt fortalt, at han danner par med Frederikke Beck Knygle, men parret er glade for at dele billeder af hinanden med hjerteemojis.

Victor Nelsson

Han er godt nok ikke mere end 24 år, selvom han på banen viser en helt anden modenhed.

Og i syv år har han dannet par med Sofie Bach Christiansen, der altså derfor fandt sammen imens Nelsson spillede i FC Nordsjælland. Sofie bor sammen med Victor i Istanbul.

Jens Stryger Larsen

Han har godt nok problemer med at få sin løn udbetalt, men så er det godt, at der er succes uden for banen.

I 2021 blev Jens Stryger Larsen endelig gift, efter brylluppet med Emilie Sylvest var blevet udsat grundet corona.

Parret skulle have mødt hinanden i 2014. De fik datteren Holly sammen, som kom til verden i maj sidste år.

Elias Jelert

Det nye skud på stammen ser ud til at fokusere 100 procent på fodbolden. I hvert fald er det ikke offentlig kendt, at Jelert har en kæreste for tiden.

Joachim Andersen

Joachim Andersen måtte forlade landsholdslejren på grund af en skade, og må derfor rejse hjem til London uden en ekstra eller to landskampe på cv’et for nu.

Her kan han dog glæde sig over, at Cecilie Porsdal også er en del af hverdagen.

Cecilie og Joachim har dannet par i små otte år.

Mathias Zanka Jørgensen Jatta

Den 31. oktober 2021 blev Mathias Zanka far for første gang. Her kom Axel Edward til verden, som han har sammen med sin kone Nanna Marie Linding Jatta.

Parret blev gift i England sidste april.

Victor Kristiansen

Chancen for at få debut på herrelandsholdet lurede, men en skade ændrede den mulighed for Victor Kristiansen.

Den nye Leicester-spiller får dog alligevel lov til at være med på denne liste.

Selvom han følger nul personer på Instagram, tyder det på, at der godt kunne være kærlighed i luften mellem Victor Kristiansen og Vera Flye.

Vera Flye var med i Leicester, da Victor Kristiansen underskrev sin kontrakt med Leicester, og så har de også vist sig frem sammen på Veras TikTok.

Midtbanen:

Pierre-Emile Højbjerg

Benhård på banen, men fødderne solidt plantet på jorden uden for banen.

Måske også takket være Josephine Siw Højbjerg, der har dannet par med Pierre-Emile i over syv år og i 2021 også blev gift med landsholdsstjernen.

Parret har sammen to børn, Rosa og Theo, og bor til dagligt i London.

Pierre-Emile og Josephine sagde "ja" til hinanden tilbage i 2021.

Mathias Jensen

Ligesom Pierre-Emile Højbjerg, bor Mathias Jensen også til dagligt i London. I den engelske hovedstad er han omringet af kæresten Victoria Marie Strandstoft og deres to børn.

Christian Nørgaard

For få dage siden afslørede Christian Nørgaard, at han skulle være far igen. Det skal han igen være med konen Josefine Barsøe Nørgaard, som han blev gift med i sommeren 2021.

Philip Billing

Philip Billing er i undertal på landsholdet. Medmindre han har skjult det godt, så er der ingen kæreste i øjeblikket.

Kærlighedslivet som fodboldspiller har Philip Billing åbnet op for i Viaplay dokumentarserien ”Jeg er bare Philip Billing”.

Her kommer han blandt andet ind på, at man kan føle sig usikker på, hvorvidt en mulig kæreste har de rigtige intentioner eller bare er ude efter ham som fodboldspiller.

Morten Hjulmand

Lecce-kaptajnen er et godt bud på en midtbanekriger, som i fremtiden kan blive fast mand på landsholdet.

Kaptajnen har sin egen dronning i form af Emilie Sofie Nissen fra København. Hun gør dog Hjulmand selskab til dagligt i Lecce.

Angrebet:

Mikkel Damsgaard

Damsinho var på alles læber efter EM-slutrunde i 2021.

Også mange kvinder var ekstra vilde med den unge stjerne, men de fik deres hjerte knust da det kom frem, at Damsgaard privat danner par med Clara Dörge fra Gadstrup.

Rasmus Højlund

Et ”L” blev formet og kysset efter Højlund kom på tavlen mod Finland.

Det gjorde han også i Serie A-spillerunden forinden, hvor han scorede sejrsmålet, og det var særligt til kæresten Laura.

Da Rasmus Højlund mødte pressen forud for kampen mod Finland, fortalte han, at han endnu ikke bor sammen med Laura Rhod Søndergaard.

Martin Braithwaite

Som 22-årig rykkede Braithwaite teltpælene fra Esbjerg til Frankrig og Toulouse.

I Frankrig stødte han på tv-værten Anne-Laure, som han i 2019 blev gift med.

Udover Anne-Laure Braithwaites to børn fra et tidligere forhold, har Martin og Anne-Laure tre børn sammen, datteren Belle og sønnerne Romeo Lion og Valentino.

Jonas Wind

I en periode dannede Jonas Wind par med modellen Laila Hasanovic.

Men den tidligere Miss Danmark-deltager og Jonas Wind gik fra hinanden i 2021, og sidenhen har Jonas Wind ikke præsenteret en ny kæreste for offentligheden.

Mohamed Hassouni Daramy

21 år, men særdeles moden af sin alder. I 2021 fandt Mohamed Daramy sammen med Alia Hassouni Daramy og året efter blev de gift.

Da det fandt sted i sommeren 2022 meldte Daramy dog ud, at parret endnu ikke boede fast sammen, da FCK-spilleren lige skulle finde sig til rette, efter han var vendt tilbage til Danmark på en lejeaftale.

Marcus Ingvartsen

Inden landskampen mod Finland kunne Ingvartsen fortælle, at han har åbnet en café på Nørrebro i København. Her er det dog familien og nære venner, som kommer til at styre det i starten.

Når angriberen en dag vender hjem til Danmark og skal stå med ansvaret, får han muligvis hjælp af Simone Ingvartsen, der bor sammen med Marcus i Tyskland.

I 2020 blev Marcus og Simone gift, og de blev forældre for første gang til Theo sidste sommer.

Anders Dreyer

Benene solidt plantet i den jyske muld.

For selvom Anders Dreyer med sit januarskifte til Anderlecht er ved at spille sig endnu mere varm til en fast plads på landsholdet, har han haft den samme partner, siden han var 16 år gammel.

Dreyer danner par med Cæcilie Madsen, der efter alt at dømme er flyttet med Anders Dreyer til Belgien.

Kasper Hjulmand

Selvom Kasper Hjulmand styrer løjerne på landsholdet, får han ikke lov til at styre alt på hjemmefronten.

For i 30 år har Kasper Hjulmand dannet par med Vibeke Hjulmand. Vibeke og Kasper mødte hinanden på Vejle Idrætsefterskole i 1992 på en bytur.

Foruden at have børnene, Marcus, Mikkel og Liva, er Kasper og Vibeke Hjulmand også gift.

En bytur på Vejle Idrætsefterskole i 1992 førte Kasper og Vibeke Hjulmand sammen, og sidenhen er parret blevet gift og har også fået tre børn sammen.

Læs også