https://imgix.femina.dk/2022-11-07/carter.jpg
Underholdning

“Vi har meget tunge hjerter”: Nick Carter optrådte med hyldest kort efter brors død

7. november 2022
Af Kicki Bengtsen
Foto: Walter/Robert Bell/Abaca/Ritzau Scanpix
Popstjernen optrådte med Backstreet Boys under et døgn efter, hans lillebror blev fundet død

The show must go on, lyder den berømte talemåde - og sådan ser det også ud til, at Nick Carter tackler lillebroren Aaron Carters død.

I hvert fald trådte Backstreet Boys-stjernen søndag på scenen med resten af sit band mindre et døgn efter, at hans lillebror blev fundet død.

Det skriver The Sun.

Ifølge det britiske medie var Nick Carter tydeligt berørt under koncerten.

Her blev der vist en rørende hyldestvideo af Aaron Carter, men det var først, da 42-årige Nick Carter skulle synge sit vers i hitsangen "Show Me The Meaning of Being Lonely", at han ikke kunne klare det mere.

Han brød grædende sammen, hvilket fik hans bandmedlemmer til at styrte over til ham for at trøste ham, mens tårerne trillede ned af kinderne.

34-årige Aaron Carter blev fundet død i sit hjem i Californien lørdag, og Backstreet Boys-koncerten fandt sted i London søndag.

- Alle os på scenen er vokset op sammen. Vi har været gennem gode og dårlige tider sammen, lød det fra bandmedlemmet Kevin Richardson under koncerten.

https://imgix.femina.dk/2022-11-07/20221107-081747-6-2100x3150ma.jpg
Foto: Robert Bell/Abaca/Ritzau Scanpix

- I aften har vi meget tunge hjerter, fordi vi mistede et af vores familiemedlemmer i går, fortsatte han, før hyldestvideoen til Aaron Carter blev vist på storskærm.

Nick Carter delte kort efter Aaron Carters død et opslag på sociale medier, hvor han gav stofmisbrug og psykisk sygdom skylden for lillebrorens død.

- Selvom min bror og jeg har haft et kompliceret forhold, er min kærlighed til ham aldrig falmet, skrev han blandt andet.

-Jeg har altid fastholdt et håb om, at han en skønne dag på en eller anden måde ville vælge den sunde vej og med tiden finde den hjælp, han så desperat havde brug for, fortsatte han.

Aaron Carter blev kendt som barn og var kun ni år gammel, da han udgav sit debutalbum i 1997. Han turnerede efterfølgende rundt med sin storebror og Backstreet Boys.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også