Nine perfect strangers
Annonce
Underholdning

Var du vild med ”Big Little Lies”? Så vil du helt sikkert elske denne nye serie

24. august 2021
Annonce for Amazon Prime Video
Der er godt nyt til dig, der savner ”Big Little Lies”, Nicole Kidman og drama, drama, drama. En ny, lignende serie har nemlig netop haft premiere – og du vil elske den.
prime video

Intriger, mord, girl power og en charmerende (og lettere forstyrret) Alexander Skarsgård. ”Big Little Lies” havde det hele, og det kan være svært ikke at savne den dramatiske serie.

Heldigvis er der godt nyt til dine abstinenser. De kan nemlig højst sandsynligt blive dæmpet, hvis du begynder at streame ”Nine Perfect Strangers”.

Same same, but different

I ”Nine Perfect Strangers” er du endnu engang heldig at befinde dig i selskab med Nicole Kidman, der spiller seriens hovedrolle. Og ligesom ”Big Little Lies” er serien skrevet af David E. Kelley, som også er kendt for serier som ”The Undoing” (igen med Kidman) og, hvis vi går lidt længere tilbage i tiden, ”Ally McBeal”.

Som om denne vidunderlige duo med Kidman og Kelley ikke var nok, ja, så stopper lighederne mellem ”Nine Perfect Strangers” og ”Big Little Lies” ikke her. Hvor sidstnævnte er baseret på romanen ”Big Little Lies” af forfatteren Liane Moriarty, så er ”Nine Perfect Strangers” baseret på – gæt engang – romanen ”Nine Perfect Strangers”, igen af Liane Moriarty.

Alt tyder altså på, at der er lagt i kakkelovnen til et seriehit af den helt store slags.

Serie nine perfect strangers

Kidman som creepy wellnessguru

Man behøver ikke andet end at se traileren, før man kan mærke det: Det er ubehageligt.

I thrillerserien ”Nine Perfect Strangers” spiller Nicole Kidman den mystiske kvinde Masha, som ejer et wellnessresort. Til resortet har hun inviteret ni personer, der alle ønsker at blive en bedre udgave af sig selv, og som er villige til at give sig fuldstændig hen til Masha og hendes alternative behandling. Men noget tyder på, at de ikke har været helt klar over, hvad de har skrevet sig op til. Eller hvorfor netop de er blevet udvalgt. Det skal nemlig vise sig, at de ni personer i virkeligheden er helt ”perfekte” til Mashas formål.

”Nine Perfect Strangers” kan streames nu på Amazon Prime Video.

Se traileren her:

Få sikret efterårets underholdning

Amazon Prime Video er en online streamingtjeneste, der tilbyder et bredt udvalg af underholdning. Her kan du få eksklusiv adgang til Amazon Originals samt andre populære film, serier og sportsbegivenheder. Tjenesten er tilgængelig på hundredevis af enheder, og du kan downloade titler, så du kan se dem, når det passer dig – også offline. Amazon Prime Video koster 45 kr. pr. måned. Se mere, eller start din gratis prøveperiode lige her.

Læs også