Glemte Hollywood-par der var kærester
Underholdning

Var de kærester?! 14 glemte Hollywood-par

21. januar 2020
af Nina Ettrup
foto The Mega Agency.
Vidste du, at Liam Neeson og Helen Mirren tog på campingture i en 2CV? At Bradley Coopers jagt på succes kostede ham forholdet til Renee Zellweger? Og at Julia Roberts skred på kærlighedsferie med en anden mand, få dage før hun skulle giftes med Kiefer Sutherland? Tag med en tur tilbage i tiden med 14 (næsten) glemte Hollywood kendiskærester.

Hver gang to Hollywood-kendisser finder sammen, ringer både kirkeklokker og babyalarmer – i hvert fald i den kulørte presse.

Men ligesom i den rigtige verden er det ikke altid, at den celebre kærlighed holder. Og når de to stjerner så går hver til sit, har man tendens til at glemme, at de nogensinde flettede fingre – særligt hvis de har fundet sig en ny kendis at holde i hånden.

Når du tænker på Brad Pitts kærlighedsliv, tænker du sikkert på Angelina Jolie, som den flotte skuespiller har seks børn sammen med. Og måske lidt på Jennifer Aniston, som han forlod til fordel for Angelina. Men inden de to kvinder kom ind i Pitts liv, var der både Gwyneth Paltrow og Juliette Lewis – ligesom Angelina faktisk også havde været gift to gange før, endda med selveste Sherlock Holmes.

Psst. Rygterne om en genforening mellem Brad og Aniston svirrede heftigt til weekendens SAG-awards, hvor de for første gang i 15 år omfavnede hinanden. Se billedet , der lagde internettet ned, her

Kig med og bliv mindet om nogle af de amourøse Hollywood-alliancer, du muligvis havde glemt alt om.

Jake Gyllenhaal & Kirsten Dunst

De to unge skuespillere var Hollywoods it-couple nummer et i begyndelsen af 00’erne, hvor hun var med i ’Spider-man’-filmen med Tobey Maguire, og han var filmbyens nye hunk. Deres romance varede i to år, og Kirsten Dunst har siden fortalt, at de ikke kunne få det til at fungere, fordi hun altid gerne ville ud, mens han mere var til hjemmehygge. Kirsten Dunst venter i øjeblikket sit første barn med kæresten Jesse Plemons, mens Jake Gyllenhaal stadig lever ungkarlelivet efter forhold til bl.a. Reese Witherspoon og Taylor Swift.

Kirsten Dunst og Jake Gyllenhall

Ashton Kutcher & January Jones

Ville Michael Kelso fra ’Dengang i 70’erne’ nogensinde falde for Betty Draper fra ’Mad Men’? Det virker usandsynligt. Men i den virkelige verden slog det gnister, da skuespillerne bag de ikoniske tv-roller, Ashton Kutcher og January Jones, mødte hinanden i slut-90’erne. Hun har siden fortalt, at han var hendes første L.A.-kæreste, og at han ikke var videre opmuntrende i forhold til hendes karrieredrømme. – Han sagde ’jeg tror ikke, du kommer til at være særlig god til det her’, har hun fortalt.

Ashton Kutcher & January Jones

Gwyneth Paltrow & Ben Affleck

Efter Gwyneth Paltrow og Brad Pitt gik fra hinanden – hun har siden sagt, at hun var for ung, og at han var alt for god til hende – blev hun kæreste med en anden Hollywood-helt, Ben Affleck. De to var sammen i perioden 1997-2000, og om den alliance har Gwyneth Paltrow sagt, at det var ham, der ikke var klar til et rigtigt forhold. Skuespillerinden blev som bekendt senere gift med Coldplays Chris Martin, mens Ben Affleck faldt nogenlunde til ro med Jennifer Garner. Begge par er dog siden blevet skilt.

Gwyneth Paltrow & Ben Affleck

Renee Zellweger & Bradley Cooper

Bridget Jones herself scorede virkelighedens Mark Darcy, da hun slog kløerne i Bradley Cooper i 2009. Men mens hun allerede havde en veletableret karriere, var den fem år yngre Bradley Cooper på det tidspunkt kun i gang med at slå sit navn fast i Hollywood, og han prioriterede gang på gang jobbet over kærligheden. Det kunne den ikke holde til i længden, så parret gik fra hinanden i 2011.

Renee Zellweger & Bradley Cooper

Courteney Cox & Michael Keaton

I rollen som Monica i ’Venner’ faldt Courteney Cox for den noget ældre Richard, i skikkelse af Tom Selleck. Og i virkeligheden havde skuespillerinden måske også en forkærlighed for de mere modne mænd. I hvert fald var hun kæreste med kollegaen Michael Keaton, som spillede Batman i to film, i perioden 1989-1995, og selv efter bruddet kaldte hun Keaton for ’det mest vidunderlige menneske’.

Courteney Cox & Michael Keaton har været kærester

Angelina Jolie & Jonny Lee Miller

Før Angelina Jolie begyndte at adoptere børn fra hele kloden og lave film om verdens uretfærdigheder, var hun en vildbasse og en mandeæder. Som bare 20-årig blev hun gift for første gang, med skuespilleren Jonny Lee Miller, som dengang var mest kendt for sin rolle i 90’er-hittet ’Trainspotting’, men siden har slået sit navn fast i serien ’Elementary’, hvor han spiller en moderne Sherlock Holmes. Jolies bryllupsoutfit bestod af lakbukser og en hvid T-shirt med hendes kommende mands navn skrevet i blod – hendes eget. – Man kan godt ofre lidt for at gøre dagen til noget særligt, mente Angelina. Ægteskabet holdt kun tre år, men parret er stadig på god fod.

Angelina Jolie & Jonny Lee Miller

Juliette Lewis & Brad Pitt

Brad Pitt har været i nærkontakt med flere af Hollywoods smukkeste og mest talentfulde kvinder. En af de første, der slog benene væk under filmhelten, var Juliette Lewis, som han spillede sammen med i indiefilmen ’Kalifornia’ i 1993. De var kærester i fire år og har kun pæne ting at sige om hinanden den dag i dag.

Juliette Lewis & Brad Pitt

Kiefer Sutherland & Julia Roberts

Filmen efterlignede virkeligheden op til flere gange for Julia Roberts, før hun i 2002 blev gift med Danny Moder, som hun i dag har tre børn med. Hun var nemlig forlovet flere gange, men droppede sine tilkommende mænd kort før brylluppet – ligesom i filmen ’Runaway Bride’. En af dem, der stod tilbage med et knust hjerte var Kiefer Sutherland, der længe før han blev Jack Bauer i ’24’ og Tom Kirkman i ’Designated Survivor’ dannede par med Hollywoods ’pretty woman’ i et års tid. Tre dage før de skulle give hinanden deres ja, fik hun dog en ven til at ringe til ham og sige, at brylluppet var aflyst – og så strøg hun af sted på kærlighedsferie med hans gode ven og kollega Jason Patric.

Kiefer Sutherland & Julia Roberts dannede par

Helen Mirren & Liam Neeson

- Jeg blev forelsket i Helen Mirren. Åh gud. Kan du forestille dig at ride på en hest iført en skinnende rustning og have sværd og den slags, og så forelsker du dig i Helen Mirren? Så bliver det ikke bedre. Sådan har Liam Neeson fortalt om den allerførste film, han medvirkede i – og hvor han mødte Helen Mirren, som blev hans kæreste. De to var sammen i fem år, og Helen Mirren har bl.a. fortalt, hvordan de yndede at tage på campingtur i en 2CV, som var så lille, at den 193 centimeter høje irers hoved stak ud af soltaget.

Helen Mirren & Liam Neeson var kærester for år tilbage

Matt Damon & Winona Ryder

Mens hans BFF Ben Affleck flettede fingre med Gwyneth Paltrow, havde Matt Damon fundet sin egen Hollywood-prinsesse – vistnok via lidt matchmaking fra Gwyneth. Efter gennembruddet med ’Good Will Hunting’ var han sammen med Winona Ryder i et par år, og de to par hang ofte ud sammen. – Grunden til, at det sluttede, er meget mere kedelig, end hvis det havde været til et orgie på Four Seasons, hvor jeg blev såret over, at Richard Gere var interesseret i hende, har Matt Damon joket, mens Winona Ryder har nøjedes med at konstatere, at hun var heldig at være sammen med en ’good guy’ som Matt.

Matt Damon & Winona Ryder har været kærester

LÆS OGSÅ: 13 mænd vi sukkede over i 90'erne

Naomi Watts & Heath Ledger

Afdøde Heath Ledger vil for evigt blive husket for sin romance med Michelle Williams, som han fik datteren Matilda med inden sin tragiske død i 2008. Men inden han fandt sammen med kollegaen fra ’Brokeback Mountain’, dannede han par med skuespillerinden Naomi Watts i to år. – Vi havde et smukt forhold. Han var en mand, som var så fuld af glæde – der var meget latter og kærlighed. Han var en særlig sjæl, og han har haft stor indflydelse på mit liv, har Naomi Watts sagt om Ledger.

Naomi Watts & Heath Ledger

Cindy Crawford & Richard Gere

Der var engang, hvor Cindy Crawford var den mest fotograferede kvinde i verden, og Richard Gere var den filmstjerne, kvinder over hele jordkloden sukkede efter. Så det var nærmest logisk, at de to smukke mennesker skulle finde sammen. Supermodellen var 26 år, da hun gave den 16 år ældre skuespiller sit ja i 1991, og hun har siden sagt, at hun var for ung – selv om hun ikke følte sig sådan dengang. Parret gik hver til sit i 1995, og ifølge Cindy Crawford har de ingen kontakt overhovedet i dag.

Cindy Crawford & Richard Gere var kærester - husker du det?

Ryan Gosling & Sandra Bullock

Nogle gange kan man godt drømme lidt om, at forliste Hollywood-forhold skulle have holdt. Fx Sandra Bullock og Ryan Goslings. De to favoritter var kærester i begyndelsen af 00’erne, da de spillede sammen i filmen ’Murder by Numbers’. Forholdet holdt ikke mere end et par år, og mens Ryan Gosling hoppede videre til Rachel McAdams og nu har to børn med Eva Mendes, havde Bullock i mange år ikke det store held på kærlighedsfronten. Det ser dog ud til, hun er faldet til ro med fotografen Bryan Randall, og de to børn, hun har adopteret som single.

Ryan Gosling & Sandra Bullock har dannet par og været kærester

Sarah Jessica Parker & Robert Downey Jr.

I dag er de begge halvdelen af – efter Hollywood-standarder – rekordlange ægteskaber, men før Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick slog pjalterne sammen, og Robert Downey jr. fik sit ja fra fruen, Susan, var SJP og badboy’en et hot par i hele syv år. Også lidt for hot – har Sarah Jessica Parker fortalt. Downey var nemlig både afhængig af stoffer og alkohol, mens de var sammen, og hans vilde livsstil blev efterhånden for meget. I mange år efter bruddet havde de ikke noget med hinanden at gøre, men SJP har sagt, at hun aldrig ’holdt op med at bekymre mig om, om han havde det godt’. For et par år siden genoptog de to stjerne-eks’er kontakten og har fortalt, at det var en stor glæde for dem begge. – At se hende igen var sådan ’hun er så skøn og cool og sjov og styrer for vildt’. Jeg har mødt hendes børn, og jeg har set, hvordan hendes liv er med Matthew, og jeg har så stor respekt for dem begge, har Robert Downey Jr. sagt.

Sarah Jessica Parker & Robert Downey Jr. var kærester - husker du?
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også