https://imgix.femina.dk/2022-12-30/20201005-182742-4-4979x3319ma.jpg
Underholdning

Tv-serie fik Casper Christensen til at købe en bondegård på landet

30. december 2022
Af Aviaya Hansen
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Komiker Casper Christensen er i den grad nem at påvirke, når han sidder foran fjernsynsskærmen. Det erkender han selv i en video på Instagram.

Der er snart ikke det sted i Københavnsområdet, Casper Christensen ikke har boet.

Komikeren har de seneste mange år tjent uhyrligt store summer på at købe huse, sætte dem i stand og sælge dem igen.

Tidligere i år smed han og Isabel 16 millioner kroner for et kæmpe landsted i nordsjællandske Tikøb, og nu afslører han, at det var efter at have set cowboyserien “Yellowstone”, at han bare måtte flytte på landet.

– Bare den måde de ser ud på, deres tøj, deres moral, deres etik og deres tro og deres måde at klare tingene på … jeg er dybt fascineret af det, siger han i en video på Instagram.

– Det gjorde så stort indtryk på mig den serie, at jeg simpelthen valgte at flytte på landet på grund af, at jeg har set Yellowstone. Jeg skal også være cowboy, tænkte jeg simpelthen bare.

Og så gjorde han det.

– Nu bor jeg altså her på en bondegård og sammen med hunden, siger han og panorerer kameraet rundt, så man kan se åbner vidder af marker, der omkranser hans “ranch” i Tikøb.

– Man kan godt sige, at jeg nogle gange kommer til at lege det, jeg ser i fjernsynet, men med Yellowstone tog det altså fart. Der måtte jeg gå fra hus og hjem for at være tættere på det, jeg så i Yellowstone.

Denne artikel blev første gang bragt i Se & Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også