https://imgix.femina.dk/media/article/1406_troels_lyby_ser_ikke_sig_selv_som_laekker.jpg
Underholdning

Troels Lyby: Jeg ser ikke mig selv som lækker

6. februar 2014
af redaktionen
Selvom Troels Lyby har fået rollen som den ”lækre” i ”Klassefesten 2 – Begravelsen”, er skuespilleren er ikke specielt imponeret af sit eget udseende

47-årige Troels Lyby er netop nu aktuel i filmen ”Klassefesten 2 – Begravelsen”, hvor han spiller rollen som den lækre Thomas. Men selv har han svært ved at se sig selv i rollen som lækker. Og det betyder ikke rigtig noget for ham. Det fortæller han i et interview med FEMINA i denne uge.

- Jamen jeg tror, jeg er blevet så gammel, at jeg ikke fokuserer så meget på det. Jeg har lært at kigge uden om det. Jeg er ikke specielt imponeret af mit eget udseende. Overhovedet ikke. Og jeg ved med mig selv, at de interessante skuespillere ikke nødvendigvis er dem, der er gudesmukke. Det er nogle, som har noget, de trækker fra et andet sted.

LÆS OGSÅ: Stjernekokken Thomas Rode mener, mænd skal gå op i sig selv

Angelina Jolie er dødssyg at kigge på

Og sådan har han det faktisk også med kvindelige skuespillere. Er de for pæne, bliver det uinteressant:

- Det er dødssygt, hvis de bliver alt for smukke. Sådan en som Angelina Jolie … det er DØDSSYGT at kigge på. Det er ugenerøst og kedeligt.

Selv advarer han om faren ved at blive lidt for glad for sig selv.

- Sådan kan jeg godt få det med meget meget smukke mennesker – som f.eks. også Will Smith. For jeg kan SE, hvor meget de elsker sig selv. Jeg kan SE, hvor meget de går op i at stille sig an på den rigtige måde. Jeg synes, det bliver et krav om publikums tilbedelse. Det bryder jeg mig ikke om. Jeg tror på, at man som skuespiller skal være generøs og dele ud af sig selv. Man er ikke en halvgud. Man er kunstner på godt og ondt. Derfor må man dele ud af sin sårbarhed, siger Troels Lyby til FEMINA.

LÆS OGSÅ: Asger Aamund mener, mænd er nogle tøffelhelte.

Læs også