https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1335_trine_pallesen_plastikpatter_er_sygt.jpg
Underholdning

Trine Pallesen: Plastikpatter er sygt!

29. august 2013
af redaktionen
Trine Pallesen insisterer på at stå ved sin alder. Hun er glad for sine rynker og forstår ikke, hvorfor så mange bekæmper deres alder og krop

Det kan godt være, Trine Pallesen ikke har verdens største bryster. Men de er hendes egne. Og den 44-årige skuespiller, der fik sit gennembrud i tv-serien Rejseholdet, er træt af vores hang til at pynte på os selv og vores liv. Når hun står foran spejlet, er det den usminkede sandhed, hun ser. Det fortæller hun i et interview til FEMINA.

- Jeg GIDER ikke alle de retoucheringer, for jeg har den alder, jeg har, og jeg synes egentlig meget godt om mine rynker. Jeg har før lavet magasin-interviews, hvor jeg er blevet så træt af, at jeg ligner en på 20 på forsiden, og så skal jeg inden i snakke om, hvordan det er at være midt i 40erne. Det er for latterligt.

Men det er også bare en del af vores tid.

- Alt er blevet sådan noget med, at man er bange for at vise, at man er et menneske. På Facebook flasher man hele tiden de steder, hvor livet ser uproblematisk ud. Og hvis man får lidt poser under øjnene, så folk kan se, at man har været igennem en skilsmisse eller ens barn har været sygt, så får man det ordnet. Det er som om, vi forsøger at lade som om, at vi ikke lever et helt liv, med alle de farver der nu er i det. Det har jeg det rigtig svært med. Det er kedeligt at snakke med mennesker, der ingen rynker har – hvis de altså har alderen til det. Eller med folk der har fået lavet noget, så man tænker: ”Har du givet fuldstændig op på at være dig selv? Er du bare i gang med at være alt muligt andet?” Vi lever i en tid, hvor unge piger med YNDIGE kroppe får lavet bryster, fordi de ikke synes de er fine nok. Tror de virkelig de bliver lykkeligere af at rende rundt med de der stive patter? Jeg fatter det ikke. Jeg synes, det er SYGT.

Læs også: Se de skræmmende billeder af kendte Hollywood-kvinder før og efter plastikkirurgi

FRIGID TID

Trine Pallesen spiller med i den nye film ”Spies og Glistrup”, der foregår dengang kvinders bryster var deres egne, og Trine selv var teenager.

- Dengang fandtes bryster i alle mulige størrelser, og det hele var mere frit: ”Vi ta’r da bare tøjet af”. Da jeg var ung pige, lå vi da topløse på stranden. Det er, som om, vi er tilbage i noget, der ligner 1950erne. Det er mærkeligt, at vores tid på en måde er blevet en lille smule frigid. Folk er bange for, hvad andre tænker og synes. Det er jeg ikke. Jeg er en gammel hippie. Derfor elsker jeg den tid. Jo mere jordnær, du var i 1970erne, og jo mere du kunne gå i bare tæer des bedre, siger Trine Pallesen til FEMINA.

Men Trine er fortrøstningsfuld. Den naturlige krop og fri kønsbehåring er på vej tilbage.

- Der er allerede en modbevægelse af unge kvinder i USA!

Skuespiller Trine Pallesen kan mærke alderen trykke – i hvert fald når det kommer til hendes job som skuespiller. Læs mere på søndag.dk

Læs også