https://imgix.femina.dk/media/article/1401_susanne_rutzou_foeler_mig_staerk.jpg
Underholdning

Susanne Rützou efter et hårdt år: Føler mig stærk

8. januar 2014
af redaktionen
Designeren Susanne Rützou har netop måttet dreje nøglen om til sit ellers succesfulde tøjfirma Rützou A/S og har også måttet tackle en skilsmisse. Alligevel føler hun sig stærk

Susanne Rützous livsværk, tøjfirmaet Rützou gik konkurs tidligere i år. 48-årige Rützou har også været igennem en skilsmisse. At Susanne Rützou så ligner én, der bare automatisk popper op til overfladen igen, skyldes benhårdt arbejde på det personlige plan, fortæller designeren i et interview til FEMINA i denne uge. Omkring sin konkurs siger Rützou:

- Faktisk har jeg overrasket mig selv lidt med, hvor stærk jeg er. Altså, jeg er ikke stærkere, end at jeg har været igennem hele følelsesregistret, men jeg har også haft erkendelsen af, at jeg menneskeligt var en lille smule fanget i mit eget spind. Så hvis jeg er glad for noget, så er det, at der er noget forløsende over min oplevelse af tiden lige nu.

LÆS OGSÅ: Sangerinden Szhirley synes, hendes mavedelle er et tegn på sundhed

Kærligheden kan ikke forceres

Samtidig er Rützou også endeligt lige blevet skilt. Men hvad skal hun så med kærligheden nu?

- Det er ikke til at sige. Det er ikke noget, man bare kan bestemme sig for, vel? Jeg har ikke afskrevet den. Jeg er heller ikke vred på den. Men den har sit eget liv, vil jeg tro. Der er noget tankevækkende i at være alene. Nu er det to år siden, min mand og jeg flyttede fra hinanden. Jeg har indset, at kærligheden ikke er noget, du kan forcere. Du kan ikke engang virke opsøgende, det bliver lynhurtigt skingert. Så jeg prøver faktisk slet ikke at fokusere på det. Jeg prøver bare alment at være åben over for livet, siger Susanne Rützou til FEMINA.

LÆS OGSÅ: Eksmodellen Helena Christensen har aldrig følt sig sexet

Læs også