Prins Christian og prinsesse Isabella
Prins Christian og prinsesse Isabella
Underholdning

Stadig stor mystik: Hvor skal prinsesse Isabella og prins Christian gå i skole?

5. august 2022
Af Ulrik Ulriksen
Foto Robin Utrecht/Danapress/Ritzau Scanpix
Sommerferien er ved at være slut, og nu forbereder mange børn og unge sig på skolestart i næste uge. Sådan er det også for kronprinsparrets børn. For prins Christian og prinsesse Isabella blive skolestarten helt speciel.

Prins Christian og prinsesse Isabella skal begge tage hul på et helt nyt kapitel, når de begynder på en ny skole i næste uge.

Der er skolestart de fleste steder den 9. eller 10. august.

Endnu er der ikke meldt noget officielt ud om prinsesse Isabellas og prins Christian nye skole, og alt tyder på, at man må vente til næste uge med at få løst mysteriet.

Christian og Isabella i nye omgivelser

Prins Christian tager snart hul på 2.g i gymnasiet, og netop dette studieår anses af mange elever og lærere for at være ekstremt hårdt fagligt.

Måske i virkeligheden det mest krævende år af de tre gymnasieår.

Dette er naturligvis en stor udfordring, og samtidig skal prinsen altså skifte skole og lære nye kammerater og lærere at kende efter at have gennemført 1.g på Herlufsholm Skole, hvor han var kostelev.

Prinsesse Isabella står i en lidt anden situation end prins Christian, men ligesom sin storebror har hun også været tvunget til at ændre skoleplaner.

Isabella i 9. klasse

Isabella skal ikke på Herlufsholm Skole, som kongehuset ellers havde meldt ud i foråret.

For ligesom i Christians tilfælde blev Isabellas skolevalg ændret, efter at det er kommet frem, at den gamle kostskole gennem mange år har haft store trivselsudfordringer.

Især blandt kosteleverne var situationen kritisk.

Da prinsessen efter 9. klasse med stor sandsynlighed skal i gymnasiet, må det forventes, at prinsesse Isabellas nye skole er en uddannelsesinstitution med både grundskole og gymnasium.

Dette betyder nemlig, at prinsesse Isabella kan undgå at skulle skifte skole igen og eventuelt kan gå direkte fra 9. klasse og videre i 1.g på samme skole.

Artiklen blev første gang bragt på billedbladet.dk. Dette er en redigeret version.

Læs også