https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1331-casper-crump-1.jpg
Underholdning

Skuespiller Casper Crump: ”Jeg var min kæreste notorisk utro”

1. august 2013
Af Redaktionen 08/01/2013 - 00:00
Skuespiller Casper Crump, fra bl.a. Lykke og Lærkevej, er udråbt til dansk films nye macho hjerteknuser. Han synes også, det er i orden, at mænd slår sig på brystet og forfører kvinder

Casper Crump er født ind i skuespillermiljøet, med en mor, der var skuespiller og danser, og en stedfar, der var teaterdirektør. Han troede egentlig ikke, at han skulle den vej.

- Jeg skulle bare IKKE det, de lavede, med sene arbejdstider, børnene passet hos mormor, har vi job i næste måned osv. osv. Hele det dér freelance-helvede.

Men da han var 26 blev han optaget på teaterskolen og det førte til en del selvransagelse:
- Det var svært at komme ind, men da jeg endelig gjorde, tænkte jeg: Hvad fanden laver jeg her? Det var ikke oplagt for mig, men hvad fanden skulle jeg ellers lave? siger Casper, som havde svært ved at finde rundt i sig selv de første år på teaterskolen.
- Jeg var på hold med syv mennesker fra syv forskellige baggrunde; nogen ville bare være i rampelyset, andre skulle køre deres eget kaos af. Så det var noget med at orientere sig i det her: Hvad fanden er JEG for en? Hvad laver jeg her? Det gik der nogle år med.

Læs også: Komikeren Geo: Jeg har fundet den rette i Christiane

På skolens tredje år begyndte Casper at gå i terapi.
- Jeg tog et spadestik dybere i mig selv og kunne mærke sådan en rodløshed. Jeg var i et forhold, hvor jeg var min kæreste notorisk utro – absolut ikke særligt charmerende! Vi supplerede hinanden perfekt, men talte aldrig rigtigt sammen. Sådan et skønt glansbillede, som egentlig var ret uinteressant for os begge to, fortæller Casper, som fandt ud af, at det ikke var en måde, han havde lyst til at leve sit liv på.

MIN STØRSTE FORELSKELSE
Hvad gjorde du så for at lægge dit liv om?
- Jamen, jeg mødte jo så en kvinde, som jeg blev smaskforelsket i, det var mit held. Indtil da havde jeg været meget bevidst om, at en kvinde skulle opfylde nogle krav, og hvis det blev for hårdt, så gad jeg ikke mere. Jeg gad ikke arbejde for et forhold, at tage det der ekstra spadestik. For én ting er forelskelse, som jo i bund og grund er fascination, resten er arbejde. Sådan er det.
- Jeg mødte ellers Sofie på et tidspunkt, hvor jeg tænkte, at jeg ABSOLUT ikke skulle have noget med kvinder at gøre. Men så stod hun lige pludselig i min baggård til en eller anden åndssvag fest, som egentlig var død. BUM! Der gik noget tid, for hun havde sine forbehold, og jeg havde mine. Men da jeg så tog ud at rejse i en periode fandt jeg ud af, at hende kunne jeg sgu nok ikke komme udenom. Jeg blev nødt til at tage et valg om at følge kærligheden. Og det har været min største forelskelse nogensinde, siger Casper.

Læs også