https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2013/03/1312-nabihas-yndlingsbutik/1312-nabihas-yndlingsbutik-art.jpg
Underholdning

Se Nabihas yndlingsbutik

22. marts 2013
af Redaktionen, FEMINA
Nabiha elsker at finde fine vintagefund – og har en helt særlig favoritbutik, som hun ofte først forlader igen, når pengepungen er tom

Nabiha elsker vintage. Og hvis du gør det samme, så tjek lige Nabihas yndlingsbutik: FN92 i Larsbjørnsstræde i København. Fantastiske kjoler og fint tilbehør til ret rimelige priser. Der er velholdt tøj helt tilbage fra 1920-erne. Den butik er et feminint EVENTYR! Pauli Tvilling ejer butikken. Du kan også bestille via hans hjemmeside FN92shop.com.

Læs også: Nabiha - det er sundt at være alene

- Han har de fineste ting i byen! Jeg prøver på ikke at besøge ham for tit, for jeg kommer altid derfra med en tom pengepung, ha ha! Jeg går efter alt fra klassiske lange kjoler, til pailletter i stærke farver. Men én ting er sikkert, han har de flotteste øreringe, tror endnu ikke jeg er gået derfra uden minimum et par, siger Nabiha.

Den dag, FEMINA interviewer Nabiha, er hun iført sort strikket vintage firserbluse med angora og sølvtråde. Hun er også voldsomt glad for sko.

Læs også: Nabiha gider ikke være bange

- Sko er en af mine laster! Jeg kan i det hele taget godt lide mode. Jeg kan også godt lide make-up. Det er spændende og SJOVT at gøre mig klar inden et job eller før jeg skal ud en aften. Men jeg har altså også søndage, hvor jeg bare går rundt i nattøj hele dagen, siger Nabiha.

Bonusinfo: Hun bruger størrelse 40 i sko.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c28dedbc2f56419483d54e64036ba6a9.jpg

Læs også