kjoler
Underholdning

Se årets flotteste kjoler

17. december 2015
af redaktionen
foto: All Over
Året har budt på både Oscar-uddeling, kongeligt bryllup og et regentjubilæum, så der har været masser af smukke kjoler at kigge på. Her er vores bud på de smukkeste gallakjoler, som 2015 bød på blandt de kendte og kongelige

(Se billedgalleriet nederst i artiklen)

Ét af årets store højdepunkter på kjolefronten var brylluppet mellem den svenske prins Carl Philip og hans forlovede, Sofia Hellqvist. Kongelige fra nær og fjern var indbudt til det fashionable bryllup, og vores egen dronning Margrethe vakte international opsigt i en smuk, dristig rød kjole. Onde tunger påstod, at man ikke må bære rødt til et bryllup, da det tager opmærksomheden fra bruden - men det råd lyttede vores dronning heldigvis ikke til.

Budget kjoler og skrud

Den svenske kronprinsesse Victoria fik til gengæld skabt opmærksomhed om sin kjole på en helt anden måde, da hun til sin lillebror Carl Philips bryllup valgte at tage en smuk kjole på - fra H&M. De danske prinsesser Mary og Marie var også i flere smukke kjoler og strålede om kap med de øvrige kvindelige gæster.

15 glitrende kjoler til nytår - se galleriet her

En anden, der vakte opsigt i år, var den Barbados-fødte sangerinde Rihanna, der stjal rampelyset til årets The Met-gala i New York med et stort gult skrud med et meterlangt slæb, der uden tvivl har været RET besværligt at have med sig rundt hele aftenen.

Året har budt på mange smukke kjoler - nu glæder vi os til at se, hvad 2016 har at byde på!

Læs også