https://imgix.femina.dk/media/830556b626d84ed9b9c398ba4c47d827.jpg
Underholdning

Saseline og Suriya: Vi har lært at være der for hinanden

9. maj 2012
af Redaktionen
Saseline Sørensen og Suriya Hoffmann rejste som teenagere verden rundt som popduoen S.O.A.P., og det gav dem et ekstra tæt forhold.

Saseline Sørensen, 29, og Suriya Hoffmann, 32, kommer fra et dansk-malaysisk hjem, hvor moderen er fra Malaysia. De er vokset op i Næstved, men har også boet i Malaysia i nogle år. I slutningen af 1990'erne hittede de med sange som "This is how we party" og "S.O.A.P. is in the air". De fløj verden rundt på første klasse og var stjerner.
I dag spiller de stadigvæk job rundtom i landet sammen. Saseline har udgivet nogle cd'er, arbejder i perioder som model, skriver for en sundhedshjemmeside og har sin egen blog. Suriya, der dengang kaldte sig Heidi, valgte i nogle år helt at træde ud af rampelyset, men vendte tilbage igen for at deltage i 2012 i Dansk Melodi Grand Prix. Hun er også tatovør og er nu i gang med sit næste album..

Suriya: - Der var en blanding af disciplin og masser af kærlighed. Vi skulle opføre os ordentligt og tage del i alle pligterne derhjemme. Til gengæld gik der ikke en dag, uden at vores forældre fortalte, at de elskede os, og selv nu er det altid det sidste, de siger.

Saseline: - Vi er en meget varm familie - der er meget kærlighed og masser af kys og kram. De har aldrig pacet os frem, men støttet os i, hvad vi gerne ville hver især.

Suriya: - Til gengæld har de lært os, at når man går op i noget, så gør man det éthundrede procent.

Er I tæt på jeres andre søskende?
Saseline: - Jeg tror, det har betydet meget for os, at vi er tre, som er så tætte aldersmæssigt på hinanden, og så har vi vores lillebror som er fem år yngre. Vi har nok sådan et rigtig "love/hate relationship". Vi har alle sammen rigtig meget temperament - nok fra vores mor ...

Suriya: - Men vi tilgiver altid hinanden kort efter et skænderi, for vores forældre har tvunget os til at lære at tilgive. Jeg kan huske, at vi altid skulle tilgive og kramme hinanden bagefter, og det er jo det gode i dag, for nu kan man jo ikke være sure på hinanden i særlig lang tid.

Saseline: - Vi har lært meget af vores bror Christians død (Saseline og Suriyas bror Christian begik selvmord i 2010, 34 år gammel). Vi har lært at være der for hinanden, og at dér, hvor nogen er mest irriterende, det er måske også dér, personen har allermest brug for dig. I stedet for at distancere os fra hinanden, så holder vi sammen, og vi har fået et helt andet sammenhold efter hans død.

Suriya: - Det gik op for os alle, at man skal huske at stoppe op i travlheden og være der for hinanden.

I var meget sammen, da I hittede med S.O.A.P. - hvad betød det for jer?
Saseline: - Først og fremmest blev vi meget tætte, og i dag ved vi nærmest, hvad vi tænker hver især. Vi lærte at aflæse og supplere hinanden enormt godt, så den ene kunne tage over for den anden. Jeg synes faktisk, det var ret modigt af vores forældre at lade os rejse ud alene, men for dem var det et tillidsspørgsmål ...

Suriya: - Ja, de stolede på, at vi havde de rigtige grundlæggende værdier, så vi ikke ville tage stoffer og lade os lokke i fordærv ... og det gjorde vi ikke. I dag kender vi hinandens stærke og svage sider enormt godt og har ikke længere nogen indbyrdes storesøster-lillesøsterrolle. Derimod er der en rigtig tæt og god balance imellem os.

Renée Toft Simonsens roman "Søstre" - afsnit 1

Renée Toft Simonsens roman "Søstre" - afsnit 2

Renée Toft Simonsens roman "Søstre" - afsnit 3

Renée Toft Simonsens roman "Søstre" - afsnit 4

Læs også