https://imgix.femina.dk/media/ec0533162e0e4a0894110703e1b66ff8.jpg
Underholdning

Saseline: Kærlighed gør blind og skør

13. januar 2010
af Tine Bendixen
Foto: Ditte Capion-Damgaard
Saseline Sørensen har været nede og bide i græsset efter bruddet med Frederik Fetterlein og en ufrivillig abort, der blev offentlig. Så hendes nye album hedder meget oplagt: ”Restart”

Det lignede et match made in heaven, da hun og tennisspilleren Frederik Fetterlein forelskede sig under TV3's Robinson Ekspedition i 2004. Siden blev hun gravid og aborterede og gravid igen i 2008 og fødte sønnen Sean. Derefter oplevede hun sit privatliv udstillet som en utroskabsfarce med hende selv som den forsmåede i de kulørte ugeblade

Bageren kondolerede
- Jeg har lært at distancere mig til historierne om mig. Alt det, der stod om Frederik og utroskab var enormt sårende. Endnu værre var det, da de skrev om, at jeg havde mistet barnet. Jeg har aldrig været så langt nede. Det gjorde så ondt at stå hos bageren og høre ham kondolere! Folk mente det positivt, men et eller andet sted, så havde de ikke ret til at tale til mig om det, vel? Det er enormt vigtigt at opleve de nedture. Ikke fordi man absolut skal igennem sorg for at mærke, at man lever. Men det sætter tingene i perspektiv. Jeg er blevet et stærkere menneske. Kan sgu godt tage en omgang mere! fastslår Saseline

Satser alt i kærlighed
Hvad utroskaben angår, løb de kulørte blade med en halv vind. For det var ikke derfor, Saseline og Frederik gik fra hinanden. - Nej, det var det faktisk ikke! Og ingen ved, om Frederik og jeg levede i et åbent forhold, vel? Han boede i Monaco, jeg boede her, og vi kørte ikke helt efter bogen Det gik altså ikke, men jeg har altid vidst, at man aldrig er garanteret noget i kærlighed. Man kan satse og risikere at tabe. Jeg ved, at det nok skal give mig nedture. For kærlighed gør blind og skør, siger hun. Saseline og sønnen Sean, som hun fik med Fetterlein i 2008, er lige flyttet i ny lejelejlighed i København.

Ro og glæde i sig selv
- Og SELVFØLGELIG er jeg ærgerlig over, at vi ikke endte som far, mor og barn. Det har jeg arbejdet meget med, siger Saseline. Men livet nu inkluderer ikke nogen ny kæreste for hende. - NEJ! For første gang i mit voksne liv har jeg ikke brug for en mand til at gøre mig glad. Jeg finder ro og glæde i mig selv. Saseline har trykket på "Restart" med sit nye album af samme navn og har taget hul på et nyt kapitel i et tæt-levet liv. - Man skal bare huske at sige til sig selv, at det aldrig bliver som forventet. Hellere gøre ting, der måske koster mig noget, end ikke at gøre noget som helst. Det gælder i kærlighed. Det gælder hele livet, slutter hun.

Se også:

X Factor 2010: Værtinde Signe Muusmann

Jeg er ensom uden en kæreste

Læs også