https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1339_sarah_zobel_traener_med_kaeresten.jpg
Underholdning

Sarah Zobel: Jeg var kropsfikseret

26. september 2013
redigeret af webredaktionen
Som helt ung arbejdede Sarah Zobel som model. Det var med til at gøre hende endnu mere opmærksom på som krop

Da den smukke jetsetpige Sarah Zobel begyndte at arbejde som model i slutningen af sine teenageår, var det med til at gøre hende opmærksom på sin krop på en helt ny måde, end hun hidtil havde været. Det fortæller hun til Move.

Som helt lille blev den 39-årige skønhed opdraget til at tænke over gode kost- og motionsvaner, og hun dyrkede både ridebanespringning, jazzballet og tennis. Derhjemme gjorde hendes mor meget ud af at fortælle hende, hvilke ting, kroppen har bedst af.

- Hun proppede mig med avocado og rødbeder, og hun har altid talt meget om, hvorfor vi spiser, som vi gør, og hvad kroppen har brug for. Jeg lærte meget hurtigt, at kroppen er levende, at den skal passes på – og hvis du hælder for meget cola på den, bliver den altså ked af det, fortæller Sarah Zobel til Move.

Læs mere om MOVE og køb abonnement her

BLEV KROPSFIKSERET

Da hun så som teenager begyndte at arbejde som model, fik hun mere fokus på sin krop og sit udseende.

- Når jeg har været model, har jeg haft fokus på at pleje mit udseende, få min søvn, spise fornuftigt og træne. For det gælder jo om at holde kroppen spændstig og lækker. Derfor har det også været naturligt at være en lille smule kropsfikseret, siger hun.

I dag går Sarah Zobel stadig op i både kost og motion, men indrømmer gerne, at hun nok også har været heldig med sine gener.

- Det betyder selvfølgelig noget, at man har fået nogle gode gener med sig. Det ville være løgn at sige andet. Hvis man har en tendens til at holde sig slank – og det har jeg – så behøver man ikke tænke nær så meget over det, siger Sarah Zobel.

LÆS OGSÅ: Sarah Zobel træner med Burhan

Læs også