https://imgix.femina.dk/media/c99e02ddf61d44d58dbaf6a02577535d.jpg
Underholdning

Sarah Jessica Parker – bekymrer sig mindre

11. februar 2010
af Sian Edwards/The Interview People
Foto: All Over Press
Sarah Jessica Parker er lige nu er aktuel i den romantiske komedie ’Did You Hear About The Morgans’, og til maj kan hun forhåbentlig indfri de enorme forventninger til ’Sex and the City 2’
Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker er nok bedst kendt for sin rolle som Carrie i Sex and the City. Hun blev med serien og den første film et modeikon for en hel generation af unge kvinder. Lige nu er hun aktuel i en ny film med Hugh Grant, men lige om hjørnet venter Sex and the City The Movie 2.

Glad for Grant
Skuespilleren bag Carrie, 44-årige Sarah Jessica Parker, ser uforceret glamourøs ud på Dorchester Hotel i London iført et sort blonde-minidress fra Christian Dior og sorte ruskindssko fra Brian Atwood i forbindelse med promoveringen af sin seneste film "Did You Hear About the Morgans". - Hugh Grant, han sagde, at han elskede at arbejde sammen med dig. Hvordan var det for dig? - Jeg var gladere for at arbejde med ham, end han var for at arbejde med mig, det kan jeg garantere for (griner). Jeg havde meget høje, sikkert urealistiske forventninger til det at arbejde med ham. Det ville være meget svært at leve op til de forventninger, men det gjorde han, siger Sarah Jessica Parker.

Mindre nervøs mor
Sarah Jessica Parker har tre børn: 7-årige James Wilke og et par cirka syv måneder gamle tvillingepiger. - Er du mindre nervøs denne gang? Du har allerede været igennem det én gang, og du ved, at børnene ikke går i stykker? Sarah Jessica Parker griner: - Ja, jeg bekymrer mig helt sikkert mindre om ting, som jeg før bekymrede mig tåbeligt meget om. Jeg kan huske den måde, jeg gik ned ad trapperne på, da James Wilke var nyfødt, hvordan jeg var meget opmærksom på at gå forsigtigt, og nu har jeg så to små børn, og nu løber jeg bare op og ned ad trapperne som en vanvittig, jeg holder dårligt nok fat i gelænderet, fortæller hun.

Har ikke fortrudt SATC 2
Efterfølgeren til den enorme kommercielle succes "Sex and the City: The Movie", som udløste lange køer af kvinder ved biograferne i sommeren 2008, har premiere i slutningen af maj, og der er selvsagt store forventninger til denne toer. - Er det sandt, at du fortryder, at du valgte at lave opfølgeren til "Sex and the City"- filmen? - Nej, jeg ville ønske, at sandheden spredte sig lige så hurtigt. Nej, det er mig, der står for at samle alle trådene, så jeg ville nok ikke sætte så meget i gang, hvis jeg ikke havde lyst til at være med. Jeg ved ikke, hvordan rygtet opstod, men det virker som noget mærkeligt noget at fortryde, siger Sarah Jessica Parker.

Læs også