satc
Underholdning

Sådan har du aldrig set Sarah Jessica Parker og Kristen Davis før - men vi elsker alt ved det

9. december 2022
af Rose Maria Boelsmand
Foto: Ritzau/Scanpix
Vi ser normalt kun Sarah Jessica Parker og Kirstin Davis, aka. Carrie og Charlotte, klædt ulasteligt på, men her er de fanget i et atypisk afslappet øjeblik – og det er faktisk helt hyggeligt.

Denne artikel blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Vi kender bedst Sarah Jessica Parker for sin rolle som Carrie i ’Sex and the City’-sagaen og senere serien ’…And Just Like That’, hvor hendes karakter går hånd i hånd med en stil, der efterhånden er skrevet modehistorie om.

Ligeledes gælder det, at Kristin Davis, der i sin rolle som Charlotte York i både serien og filmene, er blevet næsten synonym med upåklageligt poleret ’Upper East Side’-påklædningsperfektion med alt, hvad det indebærer af perler, yndige pasteller, skjorter med bindesløjfer og fine nederdele.

Kort sagt så er Kristen Davis og Sarah Jessica Parker begge personer, både i og udenfor deres ikoniske roller, som man forbinder med fuldkommen formidabel påklædning.

Men Sarah Jessica Parker og Kristin Davis er – heldigvis – også bare mennesker, der indimellem tyr til posede bukser, vamsede sweatre, ingen makeup og Birkenstocks, da de for nyligt blev spottet på en gåtur sammen. Og vi er ’here for it’.

satc

Det er på alle måder befriende at se de to skuespillere helt naturlige, uden al makeuppen og pynten fra serien, og bare ligne almindelige kvinder på +50.

Det hyggelige øjeblik, hvor de to kollegaer lufter en engelsk bulldog, ligner dog også lidt en prøve fra optagelserne til anden sæson af 'And Just Like That’, som forventes at have premiere i starten af 2023.

De to kvinder er nemlig spottet i et meget lignende setup, nu blot klædt på som deres roller foreskriver fra optagelserne til den nye sæson af serien.

satc

Ikke desto mindre elsker vi, når vi kan aflive perfekthedsmyterne – blot for en stund – og vise, at selv de mest feterede stilikoner også bare er mennesker i praktiske sko og med makeupfri dage.

Læs også