https://imgix.femina.dk/media/article/1403_rosalinde_mynster_om_kaerligheden.jpg
Underholdning

Rosalinde Mynster om kærligheden til Nikolaj Arcel: Vi har udviklet os sammen

22. januar 2014
af Susse Wassmann, redigeret af Charlotte Hallbæck
23-årige Rosalinde Mynster, der netop nu er aktuel i tv-serien ”Badehotellet” har været kærester med den 18 år ældre filminstruktør Nikolaj Arcel i snart 5 år. I starten var hun bekymret for aldersforskellen, men ikke mere

Rosalinde Mynster er måske stadig kun et spirende stjerneskud indenfor skuespilbranchen, men til gengæld har hun i en meget ung alder opnået et solidt og langvarigt parforhold til den 18 år ældre filminstruktør Nikolaj Arcel, som hun mødte, allerede da hun var 18 år.

LÆS OGSÅ: Rosalinde Mynster ikke har nogle store ambitiøse stjernedrømme

Selv synes den unge skuespiller, det er lidt vildt at tænke på. Det fortæller hun i et interview med FEMINA i denne uge.

- Men når man møder kærligheden, er det meget enkelt. Jeg havde aldrig haft en kæreste eller været forelsket før. Jeg tror, jeg ventede, til det var den helt rigtige. Og ham fandt jeg jo også. Det var nok sådan, at jeg skulle have en, der var lidt ældre, og Nikolaj og jeg faldt bare rigtig godt i hak. Vi er enormt gode til at udveksle med hinanden, vi har de samme interesser og bruger hinanden rigtigt meget, det er enormt givende.

Han skal have en kone

Nikolaj Arcel er 18 år ældre, og det var da også noget, Rosalinde Mynster tænkte over, da hun mødte ham.

- Jojo, det syntes jeg da var VILDT underligt! Jeg kan huske, jeg gik hjem til min mor og sagde: ”Mor, det GÅR ikke! Han skal jo have en KONE!”, griner Rosalinde.

- Så på en måde var det kompliceret – på en anden måde overhovedet ikke. Jeg havde måske forestillet mig, at det ville blive besværligt, men det er det aldrig blevet. Overhovedet. Vi nyder bare så meget at være os to og opleve verden sammen, og jeg tror, vi har udviklet os meget, i de år vi har været sammen. Begge to. Nikolaj har skullet vænne sig ti,, at det ikke længere kun var ham og hans arbejde. Han var jo totalt arbejdsnarkoman før. Nu har vi gjort så mange spændende ting sammen, at han nok har fået et nyt perspektiv på tingene. Tror jeg da!, siger Rosalinde Mynster til FEMINA.

LÆS OGSÅ: Rosalinde Mynster svarer på 5 hurtige spørgsmål om livet og kærligheden

Læs også