rita
Underholdning

Rita Ora bekræfter endelig: Ja, jeg er blevet gift

30. januar 2023
af Mariah Leitisstein
Foto: Berzane Nasser/Abaca/Ritzau Scanpix
Den britiske popstjerne Rita Ora har længe dannet par med instruktøren Taika Waititi, og nu bekræfter sangerinden, at de også er blevet gift.

Rygtet om at Rita Ora officielt kan kalde sig en gift kvinde har floreret længe - faktisk siden august sidste år.

Ikke desto mindre er det aldrig blevet bekræftet, at den 32-årige popstjerne og den 47-årige filminstruktør Taika Waititi har sagt ja til hinanden.

Men i forbindelse med et besøg i radiogprogrammet Heart Breakfast har Rita Ora nu bekræftet det, vi egentlig godt vidste i forvejen: Rita Ora og Taika Waititi er mand og kone.

https://imgix.femina.dk/2023-01-30/rita2.jpg
Foto: Mischa Schoemaker/SIPA/Ritzau Scanpix

- Jeg er officielt ikke længere på markedet. Jeg valgte at holde det mere privat og holde det for mig selv, siger hun.

Rita Ora fortæller desuden, at parrets brylllup var intet mindre end "perfekt".

- Det var præcis sådan, jeg ville have det. Det er dejligt bare at holde nogle ting for mig selv. Det var dejligt og sødt. Sorry, det er bare ikke så interessant. En eller anden dag holder jeg en stor fest.

Fredag kunne Rita Ora dele sin nye single med sine fans, og den tilhørende nye musikvideo leger i den grad med det, der ifølge sangerinden "kunne have været".

- Da rygterne kom ud med er hun, eller er hun ikke, så ville jeg gerne lege lidt med det. Jeg ville gerne have et bryllup, der ikke gik efter planen. Og det betyder ikke, at det er det, der skete i virkeligheden.

Artiklen blev først bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også