Renée Toft Simonsen hylder sin mand

Foto: Lars H. Laursen

Underholdning

Renée Toft Simonsen hylder sin mand: Dét elsker jeg dig for

29. august 2022
af Aviaya Hansen
Foto: Lars H. Laursen
Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig kunne i sidste uge fejre deres toogtyvende årsdag som mand og kone. Renée Toft Simonsen sender sin mand en offentlig kærlighedserklæring

Luften over Aarhus var tyk af amoriner for 25 år siden.

Det var der, Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig fejede benene væk under hinanden. I sidste uge kunne de fejre deres bryllupsdag nummer 22 af slagsen.

Og den anledning benytter Renée Toft Simonsen til at hylde sin mand. Det gør modellen, psykologen og forfatteren i et rørende opslag på Instagram, hvor hun minder sin kære mand om den fest, hvor de mødte hinanden for 25 år siden.

- Jeg var 32, mor til en lille dreng på halvandet og en lille pige på tre. Du var 33, nyskilt og far til en lille pige på 4 et halvt, og ret hurtigt efter den aften indlogerede vi os på Hotel Royal i Aarhus og bryggede den fineste lille babydreng sammen, skriver hun om parret i alt fire børn: Ida-Marie, Ulrikke, Jens-Kristian og Hugo.

Hun afslører desuden, at den førnævnte fest sluttede med, at Thomas Helmig på dramatisk vis fik en stol i hovedet.

- Vi var nok lidt dramatiske. men f… vi havde det sjovt og hold nu k… hvor var vi unge og lækre og smukke og smækre.

I løbet af de 22 år som hr og fru Helmig er deres hang til drama dalet. Det samme er elasticiteten i huden, mener hun. Men kærligheden er stadig stærk her 25 år senere.

- Der er højt til loftet sammen med dig, plads til alle slags bevægelser og besværgelser, og det elsker jeg dig for. I dag, som dengang, lyder oden til pophugget, som altid står last og brast med sin hustru.

For når Hugo driller sin mor, er der altid fuld opbakning fra Helmig senior.

- Vores yngste siger altid med medlidenhed i stemmen, at jeg er “High maintenance” hvilket jeg selvfølgelig er dybt uenig i, og jeg ved du holder med mig, når jeg siger, han er helt forkert på den, for det gør du altid - og det elsker jeg dig også for, skriver hun og slutter af med at ønske sin mand et kæmpe tillykke.

- Vi har boet hver for sig i en måneds tid. Vi er glade for at have fået 17 gode år sammen. (...) Den familie, vi har skabt, vil altid være det vigtigste i vores liv, og vi vil forblive hinandens bedste venner resten af vore dage, lød det fra Renée Toft Simonsen i en udtalelse i forbindelse med bruddet.

Kort efter skilsmissen tog Thomas på romantisk smuttur til Málaga med sin nye flamme Tina Horsted.

Renée afslørede i Anders Aggers bog "Kærlighed" fra 2020, at hun også var kommet videre efter ægteskabet med en anden mand, da parret efter et stykke tid fra hinanden igen genfandt melodien.

- Jeg tror endda, at jeg havde en knaldeaftale den dag, Thomas bad om at komme forbi til en kop kaffe, lyder det fra Renée Toft Simonsen i bogen.

I en dybfølt undskyldning over, at han ikke havde passet nok på deres forhold, og at han var ked af, at de ikke længere var sammen, formåede den daværende eksmand at genantænde den gamle flamme.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også