https://imgix.femina.dk/storage_1/media/170163286.jpg
Underholdning

Prinsesse Madeleine fik sin Chris

8. juni 2013
Af Charlotte Hallbæck 06/08/2013 - 17:45
Lørdag eftermiddag sagde den svenske prinsesse Madeleine endelig ja til sin britisk-amerikanske finansmand Chris O´Neill i Slottskyrkann i Stockholm, hvor 450 kongelige, adelige, venner og bekendte så til. Se nogle af de smukke kjoler fra vielsen her

Det var en tydelig rørt Chris O'Neill, der lørdag eftermiddag tog imod sin smukke brud, prinsesse Madeleine, i Slottskyrkan i Stockholm. Der var inviteret 450 mennesker til vielsen, og Madeleine strålede i sin fantastiske bryllupskjole fra Valentino med blondeoverdel. Til tonerne af den gottlandske bryllupsmarch blev prinsesse Madeleine fulgt op af kirkegulvet af sin far, og senere optrådte den tidligere Roxette-forsanger Marie Fredriksson med den smukke sang “Ännu doftar kärlek”.

Da prinsesse Madeleine og Chris O'Neill trådte ud af kirken i smukt solskin, blev de tiljublet af tusindvis af svenskere, der var mødt frem for at fejre det nye brudepar.

Om et par dage fylder prinsesse Madeleine 31 år - men den vælger hun højst sandsynligt at fejre med sin Chris på deres bryllupsrejse.

Se også: Madeleine og kjolerne

Læs også