Bryllups billede
Underholdning

Princippet hedder "BLOW ME", og det kan redde dit bryllup

2. maj 2023
Flora Glovinski
Foto: georgina.rose.events
Undgå at begå disse fejl på din bryllupsdag

Det er ingen hemmelighed, at bryllupper ofte giver en hel del kaos. Der opstår let stressede øjeblikke – både før og undervejs i ceremonien, og man hører ofte om kaotiske "last minute" situationer, der pludselig opstår, og som de fleste nok godt kunne have undværet.

Der er meget at forholde sig til – både store og små ting. Og på blandt andet TikTok taler flere om "BLOW ME" princippet, som forhindre småfejl.

Bryllupsarrangør, Georgie Davies, har fundet på "BLOW ME" princippet, som er 6 huskeregler, som ikke handler om de helt store ting, men netop små ting du måske ikke lige var forberedt på på forhånd.

B: Bouquet out of water.

Når du modtager din brudebuket dagen før, kommer blomsterne i vand, så de holder sig friske. Dog er det nok de færreste, der er ønsker en sjaskvåd brudebuket, der drypper ud over ens flotte hvide kjole. Husk derfor at tage blomsterne op af vandet mindst 30 minutter før ceremonien går i gang, så du undgår pletter på kjolen.

L: Lady garden

Denne regel går ud på at holde brudebuketten i "lady garden" højde. Det vil nok falde mange naturligt at holde buketten en del højere oppe, men ifølge Georgie Davies skal det være "hips not tits", da det ser flottere ud, og den placering vil også give de flotteste billeder.

O: One hour before the ceremony, be ready.

En anden huskeregel, der kan redde en brud fra diverse stress, er noget så simpelt som at være i god tid. Men meget kan ske i sidste øjeblik, og så er det altså rarere at være lidt på forkant tidsmæssigt, så man har tid at give af, hvis noget alligevel går galt. Derudover kan forsinkelser jo altid forekomme, og man ved aldrig, hvornår man for eksempel har en ekstra tidskrævende hårdag.

W: Wrists and ankles.

En meget simpel regel er at dobbelttjekke, om man har uønskede armbånd og ankelkæder på, der måske ikke lige matcher bryllupslooket, men godt ville kunne glemmes eller overses på en stresset bryllupsmorgen.

M: Move your engagement ring to the other hand.

Når man skal skifte fra en forlovelsesring til en vielsesring, vil det se en del mere smooth ud, hvis bruden på forhånd har flyttet forlovelsesringen over til den anden hånd, så man ikke skal stå og fumle med det midt under ceremonien.

E: Energi

Sidst men ikke mindst har du som brud en lang dag foran dig, og derfor er det vigtigt at komme godt fra start og sørge for en god morgen, fordi den vil være dit udgangspunkt for resten af din dag. Det er derfor vigtigt at sørge for, at du allerede fra morgenstunden af har god energi omkring dig og eventuelt har en god veninde eller et familiemedlem til at hjælpe med at gøre dig klar, så du kommer bedst muligt fra start.

Læs også