https://imgix.femina.dk/media/article/1419_pilou_en_kvinde_skal_vaere_begavet.jpg
Underholdning

Pilou Asbæk: Det mest sexede en kvinde kan være, er begavet

13. maj 2014
af redaktionen
Skuespilleren Pilou Asbæk faldt for sin kæreste Anna Bro, fordi hun er vanvittigt begavet

Da skuespilleren Pilou Asbæk for syv år siden mødte sin kæreste, dramatikeren Anna Bro, var hun allerede en etableret dramatiker, mens han stadig gik på teaterskolen. Nu afslører han, hvad det var, han faldt for ved kæresten:

- Jeg faldt for Anna, fordi hun er vanvittigt begavet. Meget klogere, end jeg er. Og det mest sexede, en kvinde kan være, er begavet. Jeg vil til enhver tid helst have en kvinde, som er klog, som kan diskutere, som ser verden og gerne vil diskutere den. Også gerne anderledes, end jeg selv gør. Det synes jeg er en forudsætning i et parforhold. At man ikke har den samme livsanskuelse. Det nuancerer billedet.

LÆS OGSÅ: Go’Morgen-værten Mikkel Kryger mener, vi dyrker den trænede pige med silikonebryster. Læs historien her

Bølgerne kan gå højt

Det betyder samtidig, at den 32-årige skuespiller kan have nogle heftige diskussioner med sin kæreste, men det synes han bare er en god ting.

- I vores parforhold er det sgu godt med et regnskyl. Ligesom når det har regnet i København; så er der en helt anden luft, en anden renhed. Så jeg synes helt klart, at man som mand skal finde en kvinde, der er klogere end én selv, siger Pilou Asbæk.

Læs også